/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +4
    Yemege falan davet etme , guzel seyler soyleme. Dogal davran her zamanki gibi akisina birak olursa olur olmassa baskalarina yonel , bu tarz seylerin ustune dusulmez yani efor sarfetme sonucu kotu de olabilir. Olacagi varsa birak kendiliginden olsun.
    ···
    1. 1.
      0
      panpa sen işi biliyosun *

      panpa bu kadın da doğallığı seviyo ben de doğal biriyim gerçek hayatta. hiçbi kıza yavşamam her zaman arkadaşım gibi düşünürüm ilk başta.

      peki böyle bi durumda olay kendiliğinden nasıl gerçekleşebilir sence
      ···
      1. 1.
        +3
        Ya emin ol bi anda olup biter , kendimden 3-4 yas buyuk iliskim oldu cok denilebilecek sayida. Hepsi de bi anda oldu , bi anda o yakinligi hissedip el ele tutusmalar ne bilim bi anda dudaktan opmeler.. yani onun zamani var o zaman geldiginde de ikiniz de engel olamassiniz.
        ···
      2. 2.
        0
        peki az da olsa yakın davran mıyım mı panpa biraz soğuk kalıyorum yani üstteki arkadaşlarının dediği gibi çok nadir de olsa iltifat etmek nasıl olur?
        çünkü kadın beni beğendiğini her şekilde dile getiriyo
        ···
      3. 3.
        +3
        Yani tabiki yakin davran seninde onu begendigini hissettir , aranizda ki samimiyeti gercek hayatta bilmedigimden bi yorumda bulunamiyorum. Mesela dedigin gibi vedalasirken elini fazla vucudunda dolastiriyorsa sende dolastir boyle ufak ufak adimlar atabilirsin.
        ···
      4. 4.
        0
        peki panpa sence mesajlaşma durumu nasıl olmalı? pek mesajlaşmıyoruz
        ···
      5. 5.
        +3
        Bu gibtigimin olgun takilan hatunlari genelde burclardan hoslaniyor bu konuda bi mesaj atabilirsin bence. Arada sirada mesaj at iste yuruyus muhabbetleri icin falan , onun yazmasini bekle ama surekli konusma baslatma. Yani iste fix ornekler cok ustune dusme , dogal ol , sakin ama sakin onun yaninda yanlis espriler vs yapma(rol ve statuye deger veriyordur muhtemelen). Ve hayallerin gercek olmasi kadar hayal kirici bir sey olamaz eger elde edersen kadini ( ki umarim elde edersin arzuladigin kesin) emin ol bir iki opusme koklasma dokunma falandan sonra aslinda umdugun gibi bir sey olmadigini goreceksin. Ben gormedim acikcasi.
        ···
      6. 6.
        0
        teşekkürler panpa
        ···
      7. 7.
        +2
        Ben tesekkur ederim , ha birde alttaki enrtye yorumunu gordum de emin ol burda yazilanlari yapmicaksin veya yapamicaksin o ana gore hareket et kasma kendini kolay gelsin..
        ···
      8. diğerleri 5
   tümünü göster