/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +243 -47
    Sırf bütün yaşadığımız kepazeliklere ortak olduğunuz için etmiyorum. Olurda birgün hesaplaşacak olursak iki elim yakanızda olacak haberiniz olsun.

    Karaciğer ve Kalp hastasıyım. Yıllardır süren tedavi sürecim var. Kendimi acındırmak için yazmıyorum. Benim gibi binlerce insanın nasıl mağdur olduğunu görün istiyorum.

    Kendi iş yerim olmasına rağmen Sigortamı yaptıramıyorum. Çünkü Faiş rakamları çalışan kardeşlerim bilir. Bu yüzden bana en uygun olan gelir testini kullanarak. GSS (Genel Sağlık Sigortası) adı altında 75 TL aylık para ödüyorum. Aranızda ortalama bu rakamlarda ödeyen kardeşlerim mutlaka mevcut çünkü ZORUNLU!

    Eeee agacım 75 TL ödüyorsun tüm sağlık haklarına kavuşuyor musun? Naaaah kavuşuyorsun. Her ay en az 3 kere muayene oluyorum 45 TL ekstra muayene ücreti alınıyor. Tetkiklerin her biri için ayrı para isteniyor ortalama 30 TL ile 50 TL arası ekstra ücret ödeniyor. Baz serumlarda sigorta kapsamından çıkartılmış bazen 85 TL - 95 TL Serum parası ödüyoruz.

    Bitti mi? Biter mi?

    Eczaneye gidiyorsun. Devlet belli bedeli karşıladığını söyleyip 250 TL ile 300 TL arasında fark çıktı diyor. Eczacının suçu yok kanunlaştırmışlar hem muayene ücretini kesiyor hemde fark parasını istiyor çünkü Devlet denilen aciz kurum bu parayı ödemiyor.

    Toplamda kardeşlerim ben Devlete 75 TL Sağlık için sigorta yapmama rağmen 500 TL'de ekstradan para ödüyorum. Hepsi 12 yıllık Mevcut Hükümet süresince yasallaştırılmıştır. Allah'a şükür durumum var ödüyorum. Ödeyemeyen kardeşlerimizin öldüğünü hatırlatarak...

    Hala bunları destekleyenlere etmiyorum hakkımı helal. Altını çize çize söylüyorum. Ölen kardeşlerimin adınada hepinizin yakasında olacak ellerim!

    Özet : Okuduysan bir sitemi duydun. Artık ne kadar dolduysak üşenmeden böyle uzun yazılara döküyoruz.
    ···
   tümünü göster