/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +7 -1
    ulan oksijen israfı huur çocuğu biz her girdiğimiz entryde "ben erkeğim","benim gibim var","ben yakışıklıyım","vücudum şöyle" türü şeyleri belli etme çabasına giriyor muyuz dıbına kodumun gereksiz ilgi huursu kezbanı? al eksini gibtir git dere kenarında ilgisizlikten bileklerini kes.
    ···
    1. 1.
      -3
      huur çocuğu burda binlerce erkek var napsınlar senin gibik elini kolunu bacağını bu bir ikincisi burda kızlar erkeklere bebeğim adonislerini çek aşkım göğüs kasını çek baklava yolla vb şeyler söylemiyor bana bir entry göster bi kızın erkeğe oranı aç dediği ? yok demi huur çocuğu xd ama siz gibik beyinliler caps at diye ananızı gibersiniz atınca da eksi verirsiniz zihniyetini gibtiklerim
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      100 ergenin arasında 1 kezban mantığıyla ilgi görürüm diye geldiğini kendin söylüyorsun dıbına kodumun leş kokulu kıllı göbekli kezbanı.

      "huur çocuğu burda binlerce erkek var napsınlar senin gibik elini kolunu bacağını"

      umarım yobaz köylünün tekine aşık olursun sen evlenme planı yaparken o seni bakire değilsin diye namus meselesi yapıp 12 tane dayı oğluyla birlikte "aşqım bigibletin demiri girdi" lafına bakmadan seni çekip vurur da gibik entrylerini okumak zorunda kalmam sabah sabah.
      ···
    3. 3.
      -2
      napsınlar demi xdxdxdxd valla bilmiyorum napcaklarını ama caps at diye yalvarışları da cabası xdxd ayrıca giberim seni düzgün konuş aq hırbosu sokakta görsem yüzüne bakmıycağım herifler burda karşımda bana laf söylüyor aq tipsiz huur çocuğu
      ···
    4. 4.
      +2
      kezban, lütfen. facebooka geri dön ve retricalı gibik fotoğraflarını paylaşıp "çoq çirqin çıqmışım xd" türü saçma sapan bahanelerle tipsiz obezin teki olduğunun üstünü kapatmaya çalış. şu söylediğin laflardan sonra sana cevap verme zahmetine bile girmem dana yavrusu seni.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster