/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +1
    Sinemadayım. iki ön sırada telefonunun ışığı gözüme çarpan bir adam var. Sanırım bu dedesinin cenaze namazını cenabet kılan adam. Film tekdüze gidiyor. Uyuklamaya yakın gözlerle filmi takip eden birkaç sıra arkadaki adam sanırım yanlışlıkla annesinin sütyenine attıran adam. Merhaba hikayen tarafımdan gülünç bulunmasa dahi gerçek olması tebessüm etmeme yetiyor. Film bitiyor. Yürüyen merdivenlerden aşağıya inerken karşı merdivende yukarı çıkmakta olan ramazan ayında, kadir gecesi ferre izleyip masturbasyon yapmaya çalışan; sonrasında telefonunda açık unuttuğu ferre nedeniyle babasıyla gittiği camide rezil olan adamı görüyorum. Naber? Sanırım bugün planların arasında sinemaya gitmek var. Bilmiyorum belki aynı katta biriyle buluşup birşeyler atıştırırsınız. Kitap satan bir mağazada vakit geçiriyorum. incelediğim reyonda işim bittikten sonra bir sıra önde fantastik romanları incelerken ''babası Google'a 'gibişen insanlar' yazan yazarı görüyorum. Umarım baban geçmişi silmeyi öğrenmiştir panpa.

    Kırmızı yandı. Yan şeritte hareketli bir müzik eşliğinde ağır ağır kafasıyla ritim tutan biri var. Sanırım bu
    diş fıçasını zütüne sokan adam. Kızma panpa, arkadaki arabalar yeşil yanar yanmaz kornaya basmak zorunda; onların görevi o. Eve gitmeden önce marketten atıştırmalık birşeyler alacağım.

    Bu kadarı yeterli. Kasaya doğru yöneliyorum. Abur cubur tarzı gıdaların bulunduğu reyonun yanından geçerken,
    kendisinden banyolarındaki arıza nedeniyle yardım isteyen üst kat komşusunun, kirli sepetindeki kilodunu koklayanpanpamızı görüyorum. Bazen beklentileri yüksek tutmamak gerekir. Eminim o kokuyu bazı zamanlar burnunda hissedip miden kalkıyordur. Eve dönerken yolda arkadaşıyla ayaküstü muhabbet edenannesinin gün arkadaşı Zümrüt Teyze'yle ciks yapmak isteyenyazarı görüyorum. Merdivenlere yönelirken asansör bekleyenahtapot gibme rehberi'' ni hazırlamış olan yazar ile karşılaşıyorum.

    Her ne kadar farkında olmasakta bir yerlerde karşılaşıyoruz. Sizi siz yapan şeyin bir parçası olan, içinizdeki bastırılmış bazı şeyleri burada kelimelere döküyorsunuz. Buradaki kimliğiniz sizin saklamaya çalıştığınız gerçeklerinizi yansıtıyor.
    ···
   tümünü göster