/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +50 -17
    biraz uzun olacak biliyorum ama kusura bakmayın.

    sayısız kadınla çıktım 23 yaşıma kadar. milfinden teen kategorisine kadar herkesle hemde. ancak hiç birisi o sanal aşkımın bana yaşattığı ızdırabı yaşatmamıştı.

    bundan 2 yıl önce bir kızla tanıştım adını vermeyeceğim bir sözlükte. ilk başlarda havadan sudan konuşmuştuk. 1 ay sonra iyice sohbetimiz ilerlemişti. hani göremiyorsun ama yazdıklarından sanki o kişiyi kafanda çiziyorsun. hani o kafanda hayalini kurduğun kadın profiline kendisini koyuyorsun ve o yazılara aşık oluyorsun.

    1 ay sonunda böyle pm zor oluyor diye ben face adresini istedim ama yok kullanmıyorum demişti. sadece internette haber sitelerine bide o sözlüğe giriyormuş bu kız. pek arkadaşı yokmuş, boş zamanlarında kitap okuyormuş kendisi. ben iyice ilgi duymaya başlamıştım panpalar. derslerin hepsinden kalmıştım. öyle kafayı takmıştım bu kıza.

    derken bu bana bir ses kaydı gönderdi. merhaba dünyalı, 1,2,1,2 diye bir ses kaydıydı bu. sesi çok tatlıydı kızın daha bi aşık olmuştum. ne biliyim içimde hep acaba erkek mi bu beni mi işletiyor diye geçiriyordum son zamanlarda. kız arkadaşımdanda ayrılmıştım bu süre zarfında. benim için bu kız her filmindeki yapay zeka kadın gibiydi adeta.

    derken artık birbirimize ses kaydı göndermeye başlamıştık. anın büyüsünü bozmamak içinde hızlı gitmek istemiyorduk ikimizde yavaş yavaş olacaktı herşey. düşünseniz bir kızla böyle tanışıp o hayalinizdeki tatlı kadınla evlenip bir ömür boyu birbirinizi severek yaşıyorsunuz. dünyalara bedel olsa gerek.

    ardından bir anda ses kayıtları kesilmişti 1 hafta hiç bir cevap alamamıştım kendisinden iyice bunalıma girmiştim. bir pazar akşamı pm kutumun yanmasıyla tıklamam bir olmuştu. yeni bir ses kaydı. kayıtta defalarca özür diliyor bonus olarakta kendi resmini atıyordu bana. heyecan yaparak tıkladım bir anda. yüzünün gözlerden aşağısı yok. yanlış olmasın tam 1 saat boyunca bir elimde bourbon diğer elimde puro resime baktım. mükemmel bir kızdı arkadaşlar deli gibi aşıktım bu kıza.

    hemen bende resmimi yolladım buna oda bana yakışıklısın falan demişti derken bir gün bu bana bir ses kaydı daha yollamıştı. senden hoşlanıyorum demişti. öylece kalmıştım arkadaşlar. bende duygularımı açmıştım kendisine ve cam açmaya karar verdik bir gün. o gün berbere bile gittim lan. gece geçtim pc başına cam açtık karşılıklı.

    kendisi öğrenci evinde 3 arkadaş kalıyorlarmış. bayağı bir sohbet ettik böyle sabaha kadar konuştuk. o okuduğu kitabı gösteriyor beni evinde gezdiriyor. ama nasıl gülüyoruz size anlatamam karnımıza ağrılar saplanıyor nasıl mutluyuz.

    böyle tam 1 ay daha kameralı her akşam konuştuk. ardından 1 hafta ortalıktan kayboluverdi tekrar. 1 hafta sonra cam açtık yine. pek mutlu değildi kendisi. sordum ama cevap alamadım. finallerim düşük diye geçiştirmişti. derken cam açmalar iyice seyrekleşmişti. derken bir gün bana sadece bir mesaj yollamıştı.

    "lütfen buna daha fazla devam etmeyelim. artık yapamıyorum. umarım beni anlayışla karşılarsın. çok üzgünüm."

    o gün sanki uçurumdan aşağı düşmüştüm içimde inanılmaz bir boşluk vardı. tam 1 ay kendime gelememiştim. intihar bile etmeye yeltenmiştim size anlatamam o günlerimi bu aşk acısı değil bildiğin evladını kaybetmiş anne acısıydı o kadar yoğundu.

    evet işte bugün yine o kızdan pm aldım.

    "merhaba. sensiz olmuyor. unutmaya çalıştım seni ama yapamadım."

    geri dönmedim, dönemedim. daha yeni yeni atlattım bu durumu. tekrar yaşamaktan korkuyorum.

    edit: karar verdim kızın kaldığı şehre gidip kızla bir gece geçireceğim. o uyuduğu zaman eşyalarımı toplayıp şehri terk edeceğim. bir tanede not bırakacağım onun beni bıraktığı nootun aynısını. ben bu kız için belki canıma kıyacaktım o ise bir erkek buldu belli ki beni terketti. baktı erkek bunu kullandı sonra bana saldı.
    ···
   tümünü göster