/i/Soruları Alayım

  1. 201.
    0
    bak hele yazdıklarına her sabah zorla türküm dedirtiyormuşuz , millet ile ırk arasındaki kalın çizgiyi göremeyen adamlar çıkıp burda bize siyaset derdi veriyor vay anam vay ne günlere kalmışız. dillerini yasaklamışız bak sen şu lafa gören kürtleri başka milletten sanacak ha eğer ki etnik kökenleri farklı gibi bir zırvayla geleceksen uzatmayalım ırkçısın şunuda belirteyim kürtler 7-8 dil biliyorlardı da biz 9.yu mu engelledik.bir de kendini savunmak için orta asya türküyüm demiş sanki biz gökten düştük demi yarramın başı. hainlik damardaki kana bakmaz bozuk tohum , adamın hamuruna bakar.
    ···
    1. 1.
      +1
      Kanka yapılan çeşitli araştırmalara göre orta Asya kökenli sayısı yüzde yirmilerde saf türk ırkı pek kalmadı. Ben onlardan biriyim işte. Bi de Kürtler farklı ırktır kardeş bunun için dile bakman yeterli dil milletin göstergesidir. Türkçe ve Kürtçe farklı dil ailelerinden gelir
      ···
    2. 2.
      0
      birader bende oğuz soyunun çavuldur bayundanım soy adımı vermicem erzurumluyuz ama bilen bilir bizi sende bil. öbür konuya gelicek olursak türk milleti dediğimiz kavram birçok ırkın birleşip oluşturduğu millettir. millet adı burdan gelir zaten herkesi kendi soyumuzdan görsek türk milleti değil türk ırkı deriz bunuda bir bil bakalım. millet olma kavrdıbının temelide birbiri anlamaktan karşılıklı oluşturulan ortak değerlere sahıp çıkmaktan geçer bayrak , türküler , kültür , dil... şimdi kardeşim eğerki toplumun anlaşmasında bir araç olan ortak dil olgusunu kaldırırsak ortaya çıkıcak kargaşayı kafanda canladırabiliyormusun. eğer ki canladıramıyorsan oturup konusmayalım.
      ···
    3. 3.
      0
      o senin türk tanımın kanka herkes kabul etmek durumunda değil.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster