/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 26.
    +67 -1
    Amk o kadar sanatcisiniz da madem neden hep ayni telefonu 1 2 3 4 5 6 diye piyasaya cikarip satiyosunuz. Biraz seklini degistirin
    ···
    1. 1.
      +7 -12
      yarramın kafası o telefonu köpek gibi sıra bekleyip alıyorsunuz ama. Ayrıca şekli güzel güzelliğini geçtim onun yazılımına para veriyorsun zaten.
      ···
    2. 2.
      +52 -2
      Ben note 2 kullaniyorum elmalı amcık
      ···
    3. 3.
      +1 -21
      gibtir git virüslü taktan yazılımlı garanti kapsamında olsa bile seni giblemeyen markanla mutlu ol. Arayıp hizmet alabileceğin bir çağrı merkezi var mı? bozulursa köpek gibi servis kapılarında sürünürsün
      ···
    4. 4.
      +30 -1
      Amk gibismis elma kurdu, eksilemekten baska bi tak bilmez misin. 2dir köpek diyorsun sesimi cikarmiyorum. Bidahakine giberim seni amcik. Yarragim gibi telefon yapmisiniz amk cocuklari seklini degistirin dedik. Alip ananizin amina mi sokun dedik.
      ···
    5. 5.
      +4 -23
      yarramın kafası bu kadar alıngan ve nezihen ekşi sözlükte takıl. yannan gibi telefon diyorsun millet kapısında yatıyor almak için onu söylüyorum. yoksa ne kullanırsan kullan gibimde değil.
      ···
    6. 6.
      +1 -2
      telefonun şekli ne olabilir olm onlar hep yalan dolan önemli olan yazılım diyorum. ayrıca o şeklini beğenmediğin telefonda 8 tane sensör var ısıya suya darbeye diye gidiyor. sence onu yapan adam senden benden daha mı aptal düşünmüyor mu? şekli bir şekilde öyle oluyor o sensörler içindeki parçalar vs yüzünden. bir de markanın devamlılığı var. oç sırf sen oç de dedin diye dyorum
      ···
    7. 7.
      0
      Tamirci bile sanat mi biliyor dil mi biliyor aq
      ···
    8. 8.
      +34
      ulan bir gibtir git sanatçılarmış amk. sabahtan beri millete sövüyor amın oğlu. böyle sanatçının anasını gibeyim. tipsiz yalancı liseli oç.
      ···
    9. 9.
      +6
      adam sitivden cok sitivci cikti.

      sozum sana; serkaninkocasi isimli elma tohumu...
      hergun feristani gibtirdigin firmanin, telefonunu almak icin kapida yatan bir toplulugun olmasi; telefonun kalitesini degil, kapinin onunde yatan toplulugun kalitesini gosterir.

      farkli olacakmissin viyviy farkli olabilmek icin sirkete hangi pozisyonlarda gibtirdin lan kendini elma dolu_?
      ···
    10. diğerleri 7
   tümünü göster