/i/Tespit

  1. 126.
    0
    Madde madde cevap versem maruz görmezsin umarım.
    Madde 1. Bu maddedeki bayanı arıyorum varsa söyle ben bu 14 maddeye de uyacam. Zira öyle bir kadın türkiye sınırları içersinde bulunmuyor.
    Madde 2. O dediğinizi kızlar kendi cinslerine yapıyor. Zira birbirlerinin arkasından satmak için an bekliyorsunuz. En samimi bayan arkadaşınıza yaptıklarınızı biz erkekler arasında düşmanımıza yapmıyoruz. Kaldı ki size çamur atmak da neymiş. Ulan ne sandın kendini de çamur atacaklar sana hı amk.
    Madde 3. Bunu genelde bayanlar yapar. Yani empati nedir bilmeyen cinstir bayan. Erkek ise öyle değil aksine empati yapar. Zira empati yaparak dahi sizi anlayamıyoruz. Çünkü ne dedikleriniz tutuyor ne fikirleriniz. Hep başka tellerdesiniz.
    Madde 4 e cevap vermeye tenezzül dahi etmiyorum. Zira onun cevabını 2 maddede vermişim zaten.
    Madde 5. Beyinlerimiz saçma şeylere mi çalışıyor? Kime göre neye göre? Kitap mı okumuyoruz. af edersin ama yüzde 60 kitap okumaz erkeklerde. geri kalan yüzde kırk emin ol senin okuduğun o kitapların misli misli fazlasını okudu. Fakat ortada ben kitap okuyom diye böbürlenmez. Söylesene en son hangi kkitabı okudun Yada okuduğun kitabın son mısrasında ne yazıyor hatırlıyor musun?
    Madde 6 Evet hiç birşeyden çekinmeyiz. Çünkü hiç birşeyden korkmayız. Siz korkularınızla yaşamaya devam edin.
    Madde 7ya sadece gülüyorum. Ağzımla da değil he. Avrupa gördüm(google mapstan herhalde) ay erkekler taktan kızlar havalı. Sie amk ter kokulusu. Justen bile giblemedi sizi.
    Madde 8 tamamen göreceli. Git avrupalı bebek suratlarla sevgili ol sen.
    Madde 9. Engellemişler mi :D interpals forumunda okuduklarıınla burda artistlik yapma(Ayrıca bknz: http://forum.interpals.ne...sı?p=2503756#post2503756 )
    Madde 10. O erkeeklerden olmak isteyen kim? Biz değişmek istemiyoruz ki. Halimizden oldukça mutluyuz. Sen git entel sevgili edin oralardan.
    Madde 11 Olmuyo derken? Neye göre olmuyo kime göre olmuyo. Bize göre on numara da oluyor.. Lan kaç saat spor yaptın da gelmiş burda artistleniyon bu konuda.
    Madde 12 Kesinlikle yalnış. Bir türk erkeği nerde nasıl davranması gerektiğini senden 10 kat daha iyi bilir. Fakat senin işine gelmediği için ay nasıl davranmasını bilmiyo diyorsun.
    Ben cevaplarımı burda kesiyorum zira bir insanın karşındaki insana nasıl davranacağını karşısındaki insan belirler.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster