/i/Tespit

  1. 1.
    +124 -24
    üstedit:çuğulayan ılıktır amk

    1- Devamlı olarak kendisinde ki bu egonun tavan yapmasından dolayı kendisini cinsel olarak ulaşılamaz bir obje olarak görür
    2-At yalanı gibeyim inananı... aşağılık Türk kızları bu muhteşem 25santimetre damarlı yannanların karşısında dehşete kapılıp kendince ottan taktan sebepler uydurur ve bunları tüm kız arkadaşlarına okul ortamındaysa tüm ahaliye duyurur söylediklerinin hiçbir gerçekçiliği olmamakla beraber kulaktan kulağa halk efsanesi misali genleşerek hikaye tak olur.
    3-Empati nedir bilmezler empatiden tek anladıkları " o kulum köpeğim olacak bende tasmasını takacam karşılığında ise sadece gösterecem " dir bizlerin cinsel açlığını görüp daha da değerli sanarlar ama kimse bilmiyormuş gibi her akşam o titrek dildoyla veya el darbeleriyle kendilerini tatmin ederler (bazılarını xhamster live show da gördüm amk)
    4-Bırakın insan cinsel haklarına saygı duymayı hiçbir erkeğe saygı duymazlar ama onların yannanlarına deli gibi muhtaçlardır.
    5-Kitap okumaz yazı yazmaz araştırma yapmaz hayvan belgeseli izlemez tek bildikleri o sihirli halıya benzettikleri kredi kartlarından deli gibi harcama yapmaktır genelde baba parası yerler.
    6-Yaşlarının ilerlemesi ile birlikte yılların yannan aşkı içten içten körüklenir artık büzüşmüş olan cinsel organlarına kimse bakmadığı için asabi sinirli olurlar.
    7-Pekçok Türkiyedeki il ve ilçelere gitmiş biri olarak Türk erkeklerini kültürlü bakımlı nerede nasıl davranacağını bilen yeri geldiği zaman sert yeri geldiği zaman esprisini yapan canlılar olarak gördüm ama Türk kızları öyle mi tek bildikleri dırdır alışveriş ve parmak yeteneklerinin aşırı iyi olması o nasıl bir mesaj yazma hızı amk (bu tespite liseliler girmemektedir.)
    8-Çirkin oldukları halde kendilerini cenifır lopez adriana lima keyt upton falan sanarlar ama gerçek bu değildir gerçek Türkiyede malesef soyu sinsi bir virüs gibi ilerleyen abazan ve liseli erkek tayfasından kaynaklanmaktadır olay yine cinselliğe bağlanır.
    9-Yurtdışında Türk erkeklerinin o yabancı ülkelerdeki gibi nonnoş totoş gibi gözükmediğinden ötürü erkek adam gibi adam gördüklerinden ötürü dünyanın her türlü ülkesi (kuzey kore hariç) nde Türk erkekleri kendisine dam bulabilir kaçın gidin buralardan amk.
    10-istediğiniz kadar kıskanın ama bu asla daha öncede saydığım daş gibi kadınların arasına giremeyeceğiniz anldıbına geliyor permatik nedir onu bile biz öğrettik cahil kızlar.
    11- istediğiniz kadar makyaj yapın retrikayla fotoğraf çekilin instagrama atın yine de çirkinliğiniz reel hayata döküldüğünde kabak gibi gözüküyor kabak gibi demişken taytan vazgeçin bizleri yanıltıyorsunuz.
    12-Nerede nasıl davranacağını bilmeyen Türk kızları her türlü ortamda cıvık ukala vurdumduymazdır.
    13-Türk erkeklerini somurtgan ve cimri olarak tanımlarısınız ama siz de ilişkiler için hiçbir çaba göstermezsiniz varsa yoksa göster evlenince bebişim ha gibtir ordan be
    14-bin kuruları kendini bir tak sanan veletler dışında herkese kutsal sandığınız kapalıdır turşusunu kuracak gibi.
    15-namus ve iffetten tek anladığınız vermemdir ama heryerde deli gibi yalaşabilme potansiyeline sahipsinizdir.

    daha saymakla bitmez ama yarın iş var panpalar iyi akşamlar
    ···
   tümünü göster