/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +82 -9
    zaten sedat da devretti gitti amerika'ya. en son dün bir olay yaşandı.
    bir yazar cem toker'i ekşi'de görmek istediğini formata uygun bir biçimde başlık açarak belirtti. neden istediğini, ldp'ye neden oy vermemiz gerektiğini... vs kendince açıklamalar yaptı. başlık altında güzel yazılar yazıldı. her şey formata uygun.
    önce başlığın sol taşakta gözükmesi engellendi, sonraysa başlığı açan kişi uçurulmuş. onca senelik emeğini de tek tuşla yok ettiler. tek sebebiyse formata uygun bir başlık açıp fikrini beyan etmesi. "yok kardeşim getirmiyoruz biz, paraları yetmiyor" diye cevap verilse devam etmeyecek hani.
    kendi siteleridir, istediklerini yaparlar fakat büyük ayıp gerçekten. terör örgütlerini bildiğin öven başlıklar yerinde dururken şu zararsız başlık neden, nasıl rahatsız etmiştir bilinmez.
    konu özgürlük olduğunda inci sözlük bu konuda diğer sitelerden bir hayli ayrılıyor gerçekten. kitlesini sevmezsin, liseliler basmıştır, doğrudur fakat yönetim bazında şu anki ekşi'yle aralarında ciddi farklar var. ekşi bu gidişle yavaş yavaş bitecektir. özgürlüğün olmadığı yerden insanlar zamanla kaçar gider
    ···
   tümünü göster