/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +1
    Bunu daha önce de anlatmıştım burada. Ve ne zaman böyle pişmanlık belirten bir başlık görürsem hepsine yazıcam. Bir nevi vicdan muhasebesi yapıyorum işte.
    Beyler ben , dedem ve babam doğma büyüme istanbul'lu yuz. Annem ise düzce'li bir ailenin kızı. Bilenler bilir gerçekten çok güzeldir buralar. Yeşil , doğa , manzara...
    Ve hali ile beni kendine çekiyor tabi. Neredeyse her yaz gelirim buralara. Tanıdığım kişi sayısı sınırlıdır. Sadece can ciğer kanka olduğum adamlar var.
    Birgün bu bahsettiğim kankalarımdan birisi facebook'ta köyün adına bir grup açmış haliyle beni de ekledi. Şöyle bir göz gezdirirken grubun duvarında bir yazıya takıldım.

    " Merhaba. Siz kimsiniz ? Aranıza bende kakılmak istiyorum. Katılabilir miyim ? " Aynen böyle yazıyordu. Yazan kişi ise bir kızdı.
    içimden bir hinlik geçti dur şununla biraz eğleneyim dedim. Bende bu gönderinin altına

    " Merhaba x hanım. Biz venüs'ten geldik. Kusura bakma aramıza dünyalı kabul etmiyoruz " diye bir cevap yazdım. Sonra bu yazı baya beğenildi falan.
    Neyse efendim aradan bi 10 dakika gibi bir zaman geçmişti ki bir arkadaşım yazdı özelden.

    " Yüce pontif ne yaptın oğlum ? O grupta cevap yazdığın kız özürlü amk. Zeka geriliği mevcut. Yakışmadı sana. "

    işte o anda yıkıldım beyler. Utanmasam ağlardım. Halen aklıma geldikçe içim içimi yer.
    Düşünüyorum da eğer yarın birgün o kız mazeretinden dolayı evlenemezse sırf başkalarının karşısında ezilmesin diye direk nikahı basar helalim yaparım lan. Öyle acıdım ki kıza... :(
    Köpekler gibi pişmanım. Evet belki " senin suçun yok amk uzatma " diyebilirsiniz ama öyle olmuyor işte lan.
    ···
    1. 1.
      0
      panpa en fenası buysa, çok iyi bi insansın dıbına koyim
      ···
   tümünü göster