/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    0
    https://www.youtube.com/watch?v=XkhzrY6NdjQ
    beyler malum seçime 3 gün var bu akçomarlar artık daha ne kadar düşebilir daha fazla düşemez heralde diye düşünürken hergün daha fazla şaşırıyorum.

    dıbına koyayım malum fetih mitinginde başbakanlığın küçük adama peygamberden geldiğini söyleyen hocalarmı özgürlük savunucusu hurafeler yolsuzluk vs. cabası.

    bak akçomarım gerizekalım bu topraklarda
    kubilayı şehit edenler asıldı
    toprak ağalığını bırakmayıp köylüyü köle gibi çalıştıran aşiret liderleri asıldı
    devlete vergi vermiyip savaştan yeni çıkmış 0 parası olan devlette uyanıklık yapıp hurafelerle para kazananlar asıldı

    lakin bunu 100 yıl sonra mağduriyete çevirenler var bu ülkede aynen böyle huur çocuğu bi zihniyet var.
    hergünde daha çok sesi çıkıyo daha çok büyüyo zaten eğiytimsiz gariban vatandaşın aklını iyice yalan ve laf çevirmeyle zehirliyo bunların tasmasını söken şahısta malum altın varaklı bardaklardan su içiyo kendi söyleyecek söz bulamıyorum artık.

    ben size söyliyim hdp barajı geçsin ister akp ile koalisyon kursun kurmasın akp iktidara gelemesin varsayalım başkan kurulan chp mhp koalisyonuna garanti bulaşıcak işini zorlaştırıcak ülke rayına oturamıcak 6 aya erken seçimle güçlenerek gelecekler.

    öbür seneryo direk başlamaları ve hükümet olmaları iki seneryo en iyi ve en kötü ihtimali temsil ediyo
    en iyi ihtimal adam başkanlığı/iran-rusya kırması otoriter rejimini kurmaya ha 6 ay erken başlıcak ha ay 6 geç ülkeden umudu demokratik olarak kestim ben ya sıkı bi iç savaş çıkar ki çıkmasınıda istemiyorum bu topraklar yeteri kadar kan gördü yada iran ve rusya gibi kaderimize razı olup ülkeden kaçacak yer arıcaz.

    lakin bunu yapmayıp onurlu türklük ve cumhuriyet mücadelesindeki tek motivasyonumuz gençliğe hitabedir gerçekten sık sık okumanızı tavsiye ediyorum.
    son sözüm bu ülkeyi ayakta tutacak şey o satırları damarlarındaki asil kanla birleştirip mücadele veren biz atatürk gençleri olucak. bunuda buraya yazıyorum.
    hadi eyvallah
    ···
   tümünü göster