/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +7
    Beyler . Ufaktan başlıcam sararsa rez alın devam edicem.

    • **

    Ankarada oturudugum için yazın denize gitme şansım pek olmaz 1 kere yada 2 kere tatile giderim. Bu sebepten dolayı gittigim tatil süresi 1 hafta yada 10 gün sürer ve hunharca eglenirim, her şeyi yapmaya çalışırım ki zaten senede 1 yada 2 kere geliyorum diyerekten.

    Neyse gene bi yaz zamanı geldi. Kışın okul yüzünden sıkıcı gecen hayatıma renk katma zamanı gelmiştir. Her sefanın bir cefası oldugu gibi. Önce cefasını ödeyip sonra sefasını yaşamam lazımdı. Yani bi işe girip para kazanıp öyle gidecektim tatile .

    Okul bitti kendime 1 hafta süre verdim o bi hafta boyunca evde rahatca uyuyacaktım. Sonra bi iş bulup 2 ay çalışıp agustosun 10 u ile 30 u arasında 10 günlük bi tatil düşünüyordum. Ama tatile tek gitmeyi hiç sevmem kız arkadaşımla gitmeyi çok istedim ama o zmnda zevki cıkmazdı bazı şeylerin ve kızın izin alması felan zor olurdu .

    Neyse bizim mahelleden kardeşim dedigim 1 arkadaşa söyledim bu durumu gidelim eylenelim diye zaten okul kapanmasına dogru böyle bi planımız vardı . 2 kişi gitmek en iyisiydi 3 kişi olunca veye fazlası kötü oluyo beyler.

    Neyse kankimle beraber cayyolunda bi restoranta işe başladık garsonluk yapıyorz. 1.000 tl maaş artı tipbox var ortalama 1.300 felan alıyoruz . Ama paranın kuruşuna ellemiyoruz beyler. Sabırsızlıkla bu 2 ayın geçmesini bekledik. 2 ay sonunda 2.500 civarında paramız olucak 500 tlsine kıyafet alıp gerisini tatilde ezicektik.

    Neyse gel zaman git zaman havalarda iyice ısındı artık iş bitsede gitsek diye ölüyoruz ama görmeniz lazım. Son 3 hafta kala otel bakmaya başladık. Antalya olymposta güzel bi mekan bulduk isimini hatırlamıyorm herşey dahil günlügü kişi başı 150 tl . 6 gece 7 günlügüne 900 tl diyolardı . 100 tl de yol parası deyince gitmemiz 1000 tl oluyodu bizce cok iyiydi . Aqua parklı sahile yakın güzel bi mekandı ayarladık rezervasyon felan yaptırdık.

    Dinleyen var mı ?
    ···
   tümünü göster