/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +9 -8
    okumadan once bunu acin beyler https://www.youtube.com/watch?v=a5YGB2vBLvQ

    yatagimin ustune laptopumu hazirlamistim. sagimda laptop soluma da bi parca gazete koymustum ki bosaldigimda onun ustune bosaliyim diye amk. rahatim facebooktan sinif arkadasimin fotolarini acmistim ctrl+ le ekrani yaklastiriyordum o ayva bicikleri gorunce osbire baslamistim. tam bosalacam amk benim sarj aletimin ucu gazetenin ustundeymis, ben bosalacagimda dedem girse iceri gibime takmam hard-core bosalmaya devam ederim. her neyse bosalldigimda doller gazetenin ortasina birikmisti sarj aletinin ucuyla temas etti amk ayni zamandada gibimdmen sarkan selaleye benzeyen bi parca dol de o dol birikintisiyle temasa gecmisti. bi anda tassagimin icinin titredigini hissettim amk ama sadece yumurtalari boyle sanki birisi almis tassaklarimi agzinda gargara ediyor amk. hemen cektim aradan bikac saniye gecti bu sefer birisi tassaklarimi ceviz kiracagiyla gibistiriyorimi gibi bi agri gelmisti.

    sizce tassaklarima ve gelecek nesilime bisey olmusmudur beyler diye sormustum.

    evet beyler, o gunden bu yana haftada duzenli olarak tasaklarim 1cm kup buyuyordu. doktora gitmekten korkuyordum cunku ne diyecegimi bilmiyordum. tassaklarim oyle buyumustu ki osbir cekmeden once yatagimin yanina bi teneke koymam gerekiyordu. ve bosaldigimda doller ayni half -life daki egon (Hepimizin değiniyle elektrik gerçek adıyla egon olan silah)gibi bosaliyordu.bu hayattan gibilmistim.
    bir gun bizim kitcha(kedimiz) mart ayinda saga sola attiriyordu. babam onu kisirlastirmam gerektigini soylemisti. aklima seytani bi fikir gelmisti.

    kedi icin randevuyu ayarlamistim. doktoru arayip 'bizim kedi muslumandir. tasaklarini gormeniz onu cok uzecek. bu isi yaparken iki ayri sekmen olsun, bi delikten tassaklari sarkarken bu isi halledin dedim. doktoru ikna etmek zor oldu. doktora kedimizin tassaginin 30kg oldugunu da vurguladim. sasirdi ama inandi.

    artik bu sarkiya gecin: https://www.youtube.com/watch?v=RL7w3NREBdE ve okumaya devam edin

    sizin de dusundugunuz gibi o gun tassaklarimi aldirdim beyler. suan tassaksiz olarak hayatimi surduruyorum. hayat boyle cok daha guzel. got deligimde G-point oldugunu kesfettim. artik osbir yerine dildo kullaniyorum :) ilgilenenler pm den yazsin

    yalanima sokmak isteyenlere: bugun 31 cekerken cok korkutucu bisey oldu u lannn
    ···
   tümünü göster