/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +11
    peki, kadın ve 26 yaşında olmanın bi özellik olduğunu sanan insana ne sorulabilir? mesela arada biri çıkıyor 'bilgisayar mühendisiyim yada matematikle ilgileniyorum yahut barmenim' soruları alayım?
    bi soru sorabileceğimiz özelliğin bile yok,
    bence sen gibTiR OL GiT
    ···
    1. 1.
      0
      Panpa 13 cm ideal degil diyo amk kizi orta parmaanla tahrik. oluyon yarram
      ···
      1. 1.
        +1
        tahrik olduğumuz nokta hayal ettiğimiz fantezi oluyor . Bir erkekle sevişirken başka şeyler hayal edeceksem neden olayım onunla ?
        ···
      2. 2.
        0
        Çünkü onunda parmağı var
        ···
    2. 2.
      -1
      Özellik gerekli değil kadınlarla ilgili merak ettiğiniz birşey olabilir mesela. Bilgime güveniyor olmasam böyle bir başlık açmadım . Insan olma özelliğine sahibim yeterli diye düşünüyorum .
      ···
    3. 3.
      +4
      herkes insan burada bence şansını pek zorlama, şimdi senin ortalama 5 cm kadar bi yarığın var diye onunla ilgili sorular mı sormalıyız?
      bence ego yapma çaban pek bi işe yaramayacak hanımefendi, kendine güvenecek kadar insan olman ayrıca hoş, bilgiden kastın nedir onuda anlamlandıramadım açıkcası?
      -insanım
      -kadınım
      -bilgime güveniyorum!!!
      ···
      1. 1.
        -7
        Ayrılık treni totona girmiş önce onu ordan çıkar rahatla o zaman bana soru sorabilirsin çünkü şu an aklın g.tne odaklı olduğu için beni oranla algılıyorsun . Saygılar
        ···
      2. 2.
        +9
        beyin yetmeyince nik espirisi yapmaya çalışan bir arkadaş daha, seni dışarı alalım lütfen
        ···
      3. 3.
        -5
        Beyninin ne kadar çalıştığını buradan anlıyoruz işte . Espri yaptığımı sanacak kadar embegibsin
        ···
      4. 4.
        +5
        Insan olma özelliğine sahibim
        ' Insan olma özelliğine sahibim'
        ' Insan olma özelliğine sahibim'
        ' Insan olma özelliğine sahibim'
        bu cümle pek inandırıcı gelmemişti zaten, amım var gibin öldürün benimle ilgilenin falan desen en azından açık yürekli bulabilirdim seni, muhtemelen dışarda giblenmeyen şişko veya silik bi tip olduğunu göstermen keyif verdi görüşmemek dileği ile,
        dıbına kodumun salağı
        a.b

        edit:yazım
        ···
      5. 5.
        -2
        Sana burda Vücudumun ya da güzelliğimin nasıl olduğunu ispat edemeyeceğim. Beyinsizsin bu ortada insan olma özelliğinin ne olduğunu bilemeyecek kadar da bilgisiz birisin. Evet bana ne sorabilirsin ki bu beyinle . Kortekslerinde bir problem var senin . Beyin cerrahi uzmanına bir görün derim . G.tünden de o treni çıkar başka bir şey tak oraya mesela 20 cm sana ideal şimdilik zamanla alışa alışa daha iyilerini yerleştirirsin. Kolay gelsin solucan .
        ···
      6. 6.
        +2
        hala nik şakaları falan, prim çabaların boşa bence, bana 20 cm, yada başka bişey seni pek ilgilendirmeyecektir en azından ilgilendirmemeli, ilgi alanın bu ise birşey diyemiyeceğim! açtığın başlığa bak ego meraklısı gerizekalı sakil, giblenmemek üzmüş olmalı? bence üzmüştür, seçtiğin kelimelere bakıyorum, bi seçimin olmadığın kanaatindeyim, başlıklarına gözden geçirmek istedim, en iyi ne yazmış olabilir ki diye, ama herhangi birinin ilgilenebileceği bir paylaşımda bulunamamışssın, dünyada bir hiçsin ve öyle kalacaksın
        selametle
        a.b
        ···
      7. 7.
        -1
        Hiç olmak da bir şeydir. Hiçlik de bir kavram sonuçta . Sense hakaret ederek, karşında ki insanı basite indirgemeye çalışarak egonu tatmin ediyorsun . Egonun çalışma şeklini bile bildiğini sanmıyorum . Burada deneme yapıyorum sosyal analiz yapıyorum. Beni birilerinin giblemesi falan çok da umrunda değil . Bence sen kendinin farkına var eleştirmeden önce . Burası sosyal medya kafama göre takılıyorum bu kadar . Benim sosyal duruşumu burası belirlemiyor. Sen de dünya da değilsin ne hazin .
        ···
      8. 8.
        0
        inci sözlük bu deneyleri yapmak için sence ne derece makul!
        bulduğum yada gördüğüm yazıları paylaşabiliyorum, topluluğa uyup onları destekliyorum yada sırf binlik olsun diye asilik yapabiliyorum, bence benimle ilgili hiçbir somut bilgiye uaşamayacaksın, yani zaten ulaşmamanız için çabalıyorum da denebilir

        edit: alttaki entryme bakmalısın bence
        ···
      9. 9.
        0
        Özellikle burayı sectim tercih ve amaç meselesi.
        ···
      10. diğerleri 7
    4. diğerleri 1
   tümünü göster