1. 1.
    +6
    beyler yaşanmış bir olaydır isteyen inanır yada keyfi bilir hikayenin sonunda hikayenin kahramanının(polonyalı karı) capsini vereceğim. isimler fake baştan sölüyorum...

    bu başlık ilgi görürse 2-3 tane daha capsli hikayelerim var beyler ona göre

    sene 2006 üniversite yılları çılgınlık zamanları, yazları boş durmak olmuyor adananın sıcağını bilen bilir yazın tişörtünü sık tekrar giy feci.

    neyse bende adanada durduğum her gün pederle atışıoz çalış gezme iş öğren falan, bende gencim üniye gidiom amk ne çalışacam mantıgıyla o sene alaskaya gitme kararı aldım al dedim iş öğrenecem bunu duyan peder hemen onay werdi gibtir git dedi masraf cıkarma bana ben bişe istemiom çalışacaksan masrafını da getir dedi cimri muallak. neyse derken 2 ay geçmedi gözümü açtım tek başıma alaskadayım. ordan çok sağlam bi arkadaş buldum karıydı ama çok kafa karıydı benim için erkekten farkı yok gezdik eğlendik herşey güzeldi, ismi mineydi karının. iyi para kazandım ama harcadım amk bitek masrafımı getirdim babama 2000 dolar werdim al dedim bu masraf sen yapmıştın lafını etme diye. bana dediki gittin 3 ayda bukadar mı kazandın pic. oysa yediğim paranın ne olduğunu bilmio.

    ertesi sene oldu pedere dedimki bana araba alırsan bütün yaz çalışırım yanında, gibtiri yedim bu sefer pis atıştım paran varsa git al dedi. bende gurur yaptım asiydim amk ben dedim gidiom alaskaya tekrar mineyide kafalamıştım aldım yanıma bastım gittim.

    özet: picler üni hayatınızın kıymetini bilin, yazları gibtirin work and travele gidin yada başka şeyler yapın, üni hayatı bidaha gelmez tadını çıkarın
    ···
   tümünü göster