/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +1
    aponun heykelini diktireceğim diyen bir partiye oy atarken
    Gerillalar bizim evladımız canımız diyen bir başkana oy atarken hiç vicdanın sızlamayacak mı ?

    Şehitlerin kemikleri ters dönecek sizin yüzünüzden amk. Bi şehit anasının yüzüne bakıpta il binasında aponun posteri olan bir partiye oy verdim diyebilecek misin ? Sadece buna cevap ver.
    Batman mitinginde adam pankarta yazmış barajı geçemezsek benim meskenim dağlardır dağlar diye. sende o topluluğu destekliyoaun işte. Hiç yok akparti falan deme akparti öcalank salıcaz dese özerk kürdistan dese bırak koalisyonu zütünü verir bunlar yanlışsam yanlış deyin.

    Bide lgtb falan diye saçmalamışın youtubeda cihangir solcularına izletilen reklamlara inanma hadi yiyosa diyarbakırda yapsınlar lgtbyi göreyim onun özgürlükçü anlayışını.

    Akpli değilim dexeri sevmem ama bu terörist destekçilerine oy vereceğime akpnin 550 mv çıkarmasını kabul ederim. Ben bi asker çocuğuyum kimse bana vatan sevgisinden bahsetmesin.

    Faşistte değilim ayrıca kürtler tabikide mecliste olmalı ama pkkdan arınmış bir şekilde. Selocan kalksın desin pkk bir teror örgütüdür apoda terörist ele başıdır şuanda olması gerektiği yerdedir. O zaman ben onların barış istediğine inanırım herkesten önce ben desteklerim ama diyemezler işte çünkü amaç kürtleri temsil etmek değil apoyu çıkarmak
    ···
   tümünü göster