/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    0
    ya bırak şimdi alttan alttan hdp %10 alsın barajı geçsin diye az destek olmuyor chp. akp gitsin diye chp zütünü bile verir. şahsen ben hdp'nin barajı geçmesindense başkanlık sistemini yüz kere bin kere tercih ederim.
    ···
    1. 1.
      0
      iyi öyle diyorsun tamam da ben de destekliyorum geçmesini. 15-20 de almasınlar ama 10 11 yeterli. Türkiyede kürt nüfusuno kadar fazla ki bu adamların mecliste temsil edilmemesi salaklık olur. Hdp meclise girmezse kimi muhattap alacaksın öcalanı mı? Kürt sorunu girelim hepsinin kafasına sıkalım diyerek çözülmez.
      ···
    2. 2.
      +1
      ya bilader bu kürtler niye kendilerini ayrı tutuyor? türkiye'de balkan göçmeni nüfusu da çok fazla. ben bizzat arnavutum. şimdi arnavutlar mecliste temsil edilmek zorunda mı dıbına koyim türkiye'de yaşıyosan türksün. türk değilim diyosan bi zahmet gibtir olup gidiver. adamlar resmen bölücülük yapıyor ve size de mecliste temsil edilmemesi salaklık olur falan diye yutturuyorlar amk. bölücü huur çocuklarını muhatap almayacaksın. kürt sorunu dediğiniz şey de taviz vererek çözülmez. kürdistan diyenin canını alacaksın. pkk'yı desteklemeyn kürt benim kardeşimdir en ufak lafım olamaz ona.
      ···
   tümünü göster