/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +17
    Evet beyler olay dün başıma geldi ünide tanıştığım bi kızla 4 aydır çıkıyorduk beni çok seviyordu yada ben öyle sanmışım.. Neyse işte beyler iyi kötü 4 ay gezdik tozduk eğlendik ve okulun bitmesiyle memleketimize döndük memleketimiz diyorum çünkü aynı ilin farklı ilçelerinde yaşıyorduk. Geldiğimizde ilk bir hafta çok iyi anlaşıyorduk sürekli konuşuyorduk cam açıyorduk ben yanına gidiyordum felan ama son bi iki gün gündüzleri beni hiç sallamaz oldu beyler bende bu durumdan iyice kıllandım zaten eski sevgilisi mesaj felan da atıyordu arada. Hemen planımı yaptım ve anneannemin yanına gidip kitap alacam bahanesiyle 50tl istedim ve ilk otobüsle kızın yanına gittim. Otobüs yolculuğu sırasında bu zamana kadar izlediğim sherlock holmes un bütün dizi film ve kitaplarından edindiğim bilgileri beynimin az kullanılanlar klasöründen masaüstüne kes-yapıştır yaptım. Kızın evinin önüne geçip aradım..

    -Alo aşkım sizin evin önündeyim seni çok özledim aşağı gelde o güzel yüzünü görim

    --ya neden haber vermiyorsun sansiz !! evde değilim şuan gelemem.

    Beyler sesi yankı yapıyordu ve bunları duyduktan sonra sherlock holmes becerilerimi hiç kullanmadan beni aldattığına %99 emindim ama o %1lik süpheyi kaldırmak için devam ettim..

    -Bak DiLEK ya hemen yanıma gelirsin yada evinizin bütün camlarını indiririm
    --saçmalama geri zekalı tamam geliyorum sende xxx deki migrosun karşısına gel.

    Ondan önce dediği yere gittim zaten yakındı ve cüzdanıma koyduğum tek kırmızı wiston marka sigaramı çıkartıp titrek ellerimle yaktım. Sigarayı içerken masaüstüne kaydettiğim 40-50gblik sherlock holmes klasörünü açtım.. sigaram biterken dilek te gelmişti.ilk olarak ayaklardan başladım.. Ayakkabıların ipleri bağlanmamış ve gelişi güzel giyilmişti bu evden aceleyle çıktığını ve telaşlandığını gösteriyordu.Diz kapaklarına baktım diz kapaklarının üstünde kızarma, tahriş ve ıslaklık gördüm aynı durumu cumadan geldikten sonra pantolonunu çıkartıp şort giyen babamda da görmüştüm bu ayakta ateşli bi sevişmeden sonra sevgilimin, erkek arkadaşına diz çöküp blowjob yaptığını ve kız arkadaşımın cenabetlikten kurtulmak için banyo yaptığını gösteriyordu zaten aradığımda sesi yankı yapıyordu. Elleri titriyordu ve omuzları çöküktü bu sevgilimin sex sırasında çok yorulduğunu gösteriyordu ayrıca bacaklarındaki olması gerekenden fazla açıklıkta bir çok farklı pozisyonda çakıştığını gösteriyordu boynuna ve dudaklarına baktım burada herhangi bi ize rastlayamadım ve açıkcası çok şaşırdım son olarak gözlerine baktım ve..

    -zevkli miydi ?
    --ne zevklisi aşkım ya çok yoruldum

    Beyler bunu duyduktan sonra beynime kan sıçradı bu kadarını beklemiyordum daha fazla kendimi tutamayıp..

    -Ulan sen nasıl bir orus..

    Diye cümleye başlayıp içimi tamamen döktüm yaptığım çıkarımlarla anlatınca birşey diyemedi benden böyle bi zekilik beklemiyordu tamamen caresiz bir şekilde ağlamaya başladı arkamı dönüp giderken geri zekalı... teyzemlerle... halı yıkıyo.. bodrumda gibi salak saçma şeyler söyledi zaten giblemedim beyler. Sizce iyi yapmış mıyım ?
    ···
   tümünü göster