/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +17 -2
    iş yorgunluğunu üstümden atıp otobüs durağında beklerken zaman geçsin diye telefonla uğraşıyordum akşam saat 8 de kimse olmazdı durakta bu yüzden rahattım ve kafa dinliyordum derken birden bir amcanın köşeden beni izleyip gibini sıvazladığını gördüm.

    aklıma hemen okuyup fantezi yaptığım ciks hikayeleri gelmişti amk. dayı oradan fırlama gibi bir şeydi bir eliyle sıvazlayıp diger eliyle sakallarını okşuyordu kendimi seçilmek üzere olan ama fiyatta anlaşılamayan kurbanlık koyun gibi hissettim dayı satıcıyla el sıkışır gibi gibini sıvazıyordu.

    onu görmeme rağmen hala inatla devam ediyordu, yavaşça adım atarak geldi ve yanıma oturdu. hiç istifimi bozmadan telefonla uğraşmaya devam ediyordum ki elini bacağıma atıp nerelisin sen delikanlı dedi kürtlerden korkulcağını düşünerek diyerbaghır breeğğminn dedim amcayı züt ettigimi düsünerek bin sırıtısı attım ama atak darbemi savurarak "oo doğulusun demek en sevdiğim" deyip bıyıklarının altından salyalarını akıtarak benim 2 katım bin sırıtısı yaptı. züt korkusundan ne gib yapcagımı düşünürken otobüs geldi "hadi görüşürüz amca"diyerek atladım " oh kurtuldum dıbına koyim" derken ortalara doğru ilerliyordum. 2 dakika sonra zütümde bir baskı hissettim çantadır deyip üstelemedim 2-3 oldu ve arkamı dönmemle aynı amcayı bin sırıtısıyla görmem bir oldu.

    sesimi çıkaramadım ineceğim durak gelmeden düğmeye bastım ve ağlayarak eve gittim binler.
    ···
   tümünü göster