/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3 -1
    öncelikle online oyun oynayan panpalarım için anlatıyorum:

    mesela bir partiyi destekliyorsunuz. o partiyi atak kabiliyeti sizle aynı olan boss olarak düşünün. elinizde de %100 hp recovery bir silah olduğunu düşünün. eğer siz o boss'a bir damage vurursanız bossun canından 1hp zütürüp kendinize 1hp eklersiniz. sizin partinizi destekleyen diğer insanları da parti arkadaşlarınız olarak düşünün. onlar da 1 er damage vurursa bütün parti 1er hp kazanmış bosstan 1 er hp zütürmüş olacak. böylece boss zayıflarken siz güçlenmiş olacaksınız.

    şimdi ikinci olarak mühendis panpalar için açıklıycam:

    eşit pistonlu bir su cenderesi düşünün(düşünemeyenler için : http://static.eodev.com/f...cc27e98864e87ed9c0bc4.jpg ) siz bir tarafa bir ağırlık(yani oy) koyarsanız diğer taraf yükselir. yükselen taraf ta sizin partinizin oyu olur. üstünüze koyduğunuz taraf karşı partinin oy tarafıdır. yani ne kadar oy o kadar karşı partiye düşüş.

    fen bilimleri ile ilgili bir şeylerle ilgilenen panpalar için:

    oyların hepsini bir potansiyel enerji düşünün. enerjinin korunumunda nedir, enerji asla yok olmaz sadece birbirine dönüşür. yani siz kendi lehinize dönüştürürseniz bu enerjiyi ki örneğin her oy 1 derece olsa ve sizin partiniz ısı enerjisi olsa verdiğiniz her oy ısı enerjisinizi arttırır çünkü Q=mc-delta-t

    piknikte sağda solda şenlikte okulda halat çekme yarışı yapan panpalar için:

    siz ipi ne kadar çekerseniz karşı taraf size o kadar gelir ve çizgiyi geçtiği anda kazanırsınız. ne kadar çok kişi ipi çekerse o tarafa gelme ihtimali o kadar artar.

    şimdilik bu kadar. anlayamayan panpalar varsa hobisi işi gücü hakkında birkaç şey söylesin onlara yönelik te anlatmaya çalışıyım
    ···
   tümünü göster