/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +1
    ne yapsakta suçlu oluyoruz eşitlik neresinde bunun ..
    ···
    1. 1.
      0
      panpa eşitlik diye bir şey yok. erkek üstündür bu kadar. "kadına şiddete hayır" dediklerinde başladı asıl erkeklerin üzerine olan "pgibolojik şiddet". amk haberler de görüyorsunuz cinnet geçiren koca ailesini öldürdü sonra intihar etti. neden yapsın? amk karıları yoklukla varlığı bilmez, tutumsuz, onu bunu ister olmayınca tantana eder, vsvsvs erkeğin kafasını giber hele ki bir çene varsa azda kurnazsa, tamam, erkek cinnet geçiyor.

      asıl şiddet kadınların yaptığıdır. oda pgibolojik şiddettir. bu şiddeti gören erkek fiziksel şiddete eğilimi artar çünkü kadınlar kadar sözel olarak karşılık veremez, o kadar kelime farklılığı koyamaz ortaya, bu yüzden altta kalamaz ve fiziksel şiddete baş vurur.

      "Erkeğe şiddete hayır"
      ···
    2. 2.
      0
      ben güvenlikçiyim bigün çalıştığım yerde araçların çıkış yoluna kadının teki aracını park etmiş tel ile konuşuyordu bende rahatsız etmeden hafiften cama vurup el hareketi ile az daha öne alın gibisinden hareket yapmıştım kodumun kevaşesi bana defol demişti başımdaki amir gelip kadını uzaklaştırmasaydı ona elimdeki jopu sokacaktım o derece sinirlenmiştim kadınlar yüz bulunca işte bu kadar kevaşe oluyorlar konuyla alakası yoktu ama bak gene sinirlendim şimdi amk :@@@
      ···
   tümünü göster