1. 1.
    +71 -5
    amcık hoşafı iyi dinle şimdi. zütü pasaport parasından gibilen muallak evlatları siz de dinleyin. taklacı mülayim konuşuyor.

    gerçi gibilmiş zütün davası olmaz zütüne girmiş giren ama bir dahaki sefere gibmeseler bari. ben de 3 hafta önce sırf taşşağına (eğitim amaçlı değil işte anla) tatile yurtdışına giderken,1 senelik pasaport aldım tek kuruş ödemedim. muallak evladı seni.
    öncelikle, kendine yurtdışındaki okuldan-fake okuldan- (artık gideceğin ülke neresiyse orası) yüksek lisans için öngörüşmeye çağrıldığını belirten fake bir mail atacaksın. bu mailin çıktısını alıp öğrenci işlerine gideceksin. öğrenci işlerine durumu anlatıcaksın, pasaport parasını ödemek istemediğini zira okulla görüşmeye gittiğin yalanını atacaksın. onlar da ne kadar fake de olsa yine de bir belgeye ihtiyaç duyuyorlar bunu kanıtlar nitelikte. o belge de önceden hazırladığın fake mail çıktısı olacak. am hoşafı. zaten gibsen kimse o durumdan sonra okulu arayıp confirme etmekle uğraşmaz. sonra onlar sana bir kağıt verecekler. senin yurtdışına şu sebepten dolayı gittiğini belirten. O kağıdı züte sokacaksın önce. tamam lan dur. sonra o kağıdı rıhtım veraset vergi ve harçlar dairesi diye bi gib var oradaki memura imzalatacaksın. (erasmus öğrencilerinin yaptığı şekilde). sonra o kağıdı zütürüp emniyete vereceksin. bu şekilde zütünden kan gelmemiş olacak. para ödememiş olacaksın am çocuk seni. lan öküzseniz hala anlamadıysanız binler. özelden yazın. size fake mailin çıktısını da atayım. bu dümeni nasıl daha iyi çevirirsiniz onu da anlatim.

    hadi lan zaten öğrencisinizi a.q o paraya amsterdamda offf. kafalar güzel lan. hadi gene iyisiniz kıyağımı unutmayın binin dölledikleri sizi.
    ···
    1. 1.
      -1
      gibmeseler bari
      ···
   tümünü göster