/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2 -4
    Öncelikle tüm ekşicilerin anasını gibiyim diyerek konuşmama başlamak istiyorum.

    Şimdi size sorsam, HDP ile MHP koalisyon yapar mı diye ne dersiniz? Saçmalama yeaa dimi, ama o iş öyle olmuyor işte.

    Gençler cemaat bu seçimlerde kimi destekledi? Hakan Şükür mü? Hahahaha. Cemaat son günlerde tüm talebelerini aradı, HDP barajı geçmeli, 3'lü koalisyon olacak diye.

    Ekşici huur çocukları yıllardır ak troller ile dalga geçer para alıyolar fasa fiso diyo, açıklıyorum bende bir sürü ekşi üyesi HDP propagandası için para aldı. Görev tamamlandı.

    Yok ben chp'liyim HDP'ye oyumu veerecem, yok işte şundanım ama HDP'ye oyumu vercem. Kanallar HDP için özel olarak çalıştı, çünkü CHP ve MHP barajı zaten geçecekti, HDP'ninde geçmesi lazımdı.

    Şimd ben ak partili miyim? Hayır. Biraz bağlantılarımız var Allaha şükür, MHP'ye oyumu vercektim, sevdiğimden değil he mecburiyetten. Fakat kumpası öğrendik mecburiyetten Ak partiye bastım.

    CHP'nin oyları düştü fakat CHP seviniyor, Kılıçdaroğlu ne dedi? HDP barajı aşmalı. HDP'li sırrı MHP ile koalisyon yapabiliriz dedi. New York Times ve batı medyası hiç olmadığı kadar ak partiye yüklendi. Tüm bunlar neden oldu biliyor musunuz? Cemaat son darbesini vurdu.

    Özellikle ekşiciler eminim ki bu entryimi göreceksiniz hepinizin anasını gibeyim, orda bayrak aşkı olan buna rağmen susan huur çocukları sizi de unutmuyorum. Maaşlarınızdan haberdarım, seçim sonuçlarına göre prim var mı onu bilemiyorum.

    Ekşi'nin canı cehenneme, yaşasın inci sözlük!
    ···
   tümünü göster