/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    -6
    amk çocuğu akplı de sen bunu dersen zamanında neden asmadı o zaman apoyu der. mesele şuan bu değıl mesela bır kaç ay da olsa bırlıkte davranıp terörıstlerı meclıse sokmamak.
    ···
    1. 1.
      +4 -1
      ulan şerefsiz madem huur çocuğu teröristleri meclise sokmayalım diyorsun niye oslo'da görüşmelere adam gönderdiniz? niye çözüm sürecini desteklediniz he şuursuz binler? ayrıca kürtler meclise zaten girmiş mhp den akp ye oy kayması ile mhp nin akp ile koalisyonu arasında fark yok. huur çocuğu akpliler burada milletin aklını çelmeye çalışmasın lütfen. Hadi şimdi gibtir git.
      ···
    2. 2.
      +1 -3
      amk çocuğu akplı değılım akpye oy vermedım.ama bence bunlar kanka olsa koalısyonda bırleşırlerdı 2 taraf da bunu ıstemıyor. ayrıca aylardır şehıt haberı almıyoruz demekkı olumlu bışey yapmışlar. anca boş muhalefet yapma senın partılılerın dırek hdpye oy attı gıt onları sorgula
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      kendini kurt sanan ülkucu siyasetten gram anladığın yok akp kendini hiçe sayarak çözüm süreci için büyük risk aldı sırf ülke kalkınsın kan dursun analar ağlamasın diye senin siyaset anlayışın budur işte terörün ülkeye maliyeti 300 katrilyondan fazla daha mı fazla olmasını istiyorsun milliyetcilik bu değildir ..
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster