/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    Chp li secmenlerin oy verdigini kabullenemeyen bir liseli daha.
    ···
    1. 1.
      0
      be anan amı seni çıktığın deliğe sokarım amcık senin karşında polis memuru var bizde istemeyiz böyle olmasını chp nin 2011 seçimlerinde aldığı oya bak bide akpnin aldığı oya bak bide bu seçimlere bak hani sizin %9 luk oy nereye gitti ben söyliyim kürtlerden ve gülen cemaatinden aldığınız oyları alamayınca sonuç ortada.
      ···
      1. 1.
        0
        Ben chp genclik kollarinda takiliyorum. Hdp ye veriyorlardi en son. Iktidari protesto etmek icin aticam diyen insan gordum. Genclerin cogu hdp gecsin kafadinda akp dusmanligi pkk dusmanligini gecmis. Oyun sabit kalmadi atmadiklari anlamina gelmez. Yarim milyon oy gitse chp secmeni ihanet etmis demektir. Izmir de ki orani hesapla yeter.
        ···
      2. 2.
        0
        her ne tak olmuşsa kim kime atmışsa bilmiyorum siz 90 lı yılları yaşadınızmı bilmiyorum ben koyu bi chp liyim ama o döneme geri dönmek istemiyorum ülke krize girdimmi çıkamazsın bidaha şamar oğlanına döneriz bide bu kürtler çıktı şuanda çok zor bi dönemden geçiyoruz ülke olarak erken seçime gidilip tek çatı altında iktidar oluşturulmalı bende akp ye vermeye razıyım ama o koalisyon hükümeti kurulmamalı.
        ···
   tümünü göster