/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    +3 -3
    bu kadar hdp ye oy vermeyen adam var bu kadar hdp den nefret eden adam varken hdp nasıl oluyor da istanbulda mhp yi geçiyor anlayamıyorum aklım ermiyor. bakın ben de mhpliyim devlet bahçeliyi sevmem ama alparslan türkeşin ideolojisini tutar ona bağlanırım. fakat şu durumda ülkenin başına kürtlerin ortak olması yerine ülkenin başında hırsız türklerin olmasını yeğlerim.
    ···
    1. 1.
      +5 -4
      Akp hirsiz olduğu kadar vatan haini pkknin sesi bu kadae cok cikiyosa akp sayesinde mitinglerinde aponun resimleri var o destansi polisimiz mudahele etmiyo suleyman sah operasyonuyla ilgili ypg laflari dondu bir suru hdp koalisyonda olsa veya disardan destek verse etkisi nolucak
      ···
    2. 2.
      +2
      evet bu konuda haklısın, akp bunlara çok müsamaa gösterdi. bunlara çok özgürlük verdi. bu konuda katılıyorum akp bu halkların özgürlüğü işinin takunu çıkardı. ama bu saatten sonra eski politikayı izleyeceklerini düşünmüyorum. kürt halkı akp ne yaptıysa akp nin yanında olmadı. akp de bundan sonra kürt halkının yanında olmayacaktır. bence bu seçimden sonra daha çok milliyetçi bi akp ile karşılaşıcaz.
      ···
   tümünü göster