/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 151.
    +2
    evet bu konuda haklısın, akp bunlara çok müsamaa gösterdi. bunlara çok özgürlük verdi. bu konuda katılıyorum akp bu halkların özgürlüğü işinin takunu çıkardı. ama bu saatten sonra eski politikayı izleyeceklerini düşünmüyorum. kürt halkı akp ne yaptıysa akp nin yanında olmadı. akp de bundan sonra kürt halkının yanında olmayacaktır. bence bu seçimden sonra daha çok milliyetçi bi akp ile karşılaşıcaz.
    ···
    1. 1.
      0
      Sahte milliyetçi özünde hırsız arap zütü yalayan, yani demek ki din sömürüsü yetmez biraz da milli değerleri somurelim diyecekler, hdp bile daha iyi o zmn
      ···
    2. 2.
      0
      sahte milliyetçi tabirini doğru bulmuyorum. milliyetçiği yeni yeni benimseyen bir parti olacaktır.
      ···
    3. 3.
      0
      akp müsamaha göstedi, barış projesi yaptı kelebekler kuşlar vızır vızır geçin bunları. bunların hepsi hikaye amk.. akpnin varoluş sebebi kürdistanın kurulmasıdır. şu an gelinen noktada başarılı da oldular ancak hala bazı sivri zekalılar vahametin farkında değil...

      ulan daha geçen aylarda dolmabahçe sarayında pkk ile akp aponun dayattığı on maddelik protokolü sevişe sevişe imzalamadılar mı???

      hem de bu protokolde büyük emeği olanlardan biri bugün milletle dalga geçer gibi çıkmış "hdp film çeker artık" demedi mi???

      arkadaş! gözünüz açık olsun biraz...
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster