/i/Tespit

  1. 26.
    +14 -7
    bu resmini koysana mesela ibinenin evladı.

    http://galeri12.uludagsoz...isco-lachowski_738312.jpg

    en kaymak resmini koyup, kıskandığın adama tak atmaya ve kendini tatmin etmeye çalışmışsın. tipsizlik anadolu çomarında, kıskançlık anadolu çomarında, haysiyetsizlik yine anadolu çomarında *

    şimdi ağlayarak "neden allahım?" neden ben diyebilirsin. hahehahehe
    ben neden olduğunu söyleyeyim: tipinin düzgün olmasına DNA ların izin vermiyor. dıbını yusyuvarlak kısacık arap kafasını, tabak gibi suratını, çene yapısını ve kabasakal gibi kıllarını gibtiğimin köylüsü ya. ahah.
    ···
    1. 1.
      +8 -3
      Alakası yok. Gayet yakışıklı biri. Yüz hatları köşeli ve gayet erkeksi. Zaten öyle olmasaydı o konumda olamazdı.. Burada sen sokaktaki adamı mı eleştiriyorsun? Kendine gel liseli. Söylediğim gibi batılıları kıskanmayın. zütü taklu arap - anadolu erkeğisiniz. Bu adamların seviyesine çıkabilmeniz imkansız. Genetik yapınız ve biyolojiniz izin vermez. Gerçeği olduğu gibi kabullenmeniz kendi ruh sağlığınız açısından daha iyidir.
      ···
      1. 1.
        0
        ya ne alakası var şimdi tüm kızlar Adriana limaymışta biz kahtalı mıçıymış gibi konuştun. biz neysek onlar da aynı. beklenti farkı niye diyo adam. kendi adriana limaysa clooneyleri kovalasin tamam ama bahsettiğin arap anadolu kızlarının clooney beklemesi sorun zaten.
        ···
    2. 2.
      +1 -4
      Ayrıca eğer bu adam gibi köşeli sert yüz hatların, belirgin çenen, düzgün ağzın burnun filan yoksa kesinlikle tipten ve yakışıklıktan bahsetme. erkekte bu işin standardı budur. brad pitt vs. suratlarına bak senin gibi karpuz kafalı mı? ya da ağzı burnu patlıcan gibi mi? burunları kürek gibi mi? türk kezbanının beğeni algısını gibeyim. onlar kim ki? birer hamam böceği sonuçta...
      ···
    3. 3.
      +5
      sizi sert bir şekilde tokatlıyorum ki kendinize gelin ayılın diye. anadoluda yaşayan ama sağdan soldan göçmen olmayan yerel insanların tipleri nasıl? Türk genetiği nasıl bana bir söyle... burada biz bizeyiz yalan konusmaya lüzum yok yani.. ağız bi tarafa gitmiş, burun bi tarafta.. kafa lopipop şekeri gibi, çene var mı yok mu belli değil.. dudaklar arap dudağı gibi dişler yamuk yumuk çoğu da porselenle düzeltir bilmemne.. eee daha ne konusuyorsun liseli? buraya tüm hatları keskin, ağzı burnu fıstık gibi, çenesi ben sırf bu çeneyle bile maskülenim diye bağıran adamı koymuşsun yok zütten yemiş yok bilmemne diye kendini tatmin ediyorsun.. ya erkekteki yakışıklılık standardını köylü kezban algısından ibaret sanacak kadar cahilsin ya da ağır derecede aşağılık kompleksin var.. sen barzo gibi sakal bırak, ya da bırakma, kıllı kolların ve göbeğinle ortada ortamlarda dolaş birkaç lens takan kezzo düşürürsün belki.. ne diyeyim..
      ···
      1. 1.
        0
        @18 panpa adamı pek tanımam etmem tumblr boy yazdım bu çıktı bunu koydum.
        ···
    4. 4.
      -2
      Yaşa kardeşim. Herkesin bir alıcısı var yani sonuçta. Kezbansa kezban kendine karı yapacak değilsin sonuçta. Paran olunca da gider rusyadan tak püsür evlenirsin çok istiyorsan.
      ···
      1. 1.
        0
        huur çocuğu sen nerelisin lan amk çocuğu sen türk falan değilsin bin
        ···
      2. 2.
        +2
        Beyler kabul edin adamda baya sağlam tip var , vücut var ki zaten manken olmasının sebebi o.ayrıca sakalı var o başlıktaki foto 4 yıl öncesinin fotosu. Francisco bini baron önü gel vs
        ···
      3. 3.
        0
        Amk bu huur çocuğuna kim şukuluyor. Anasını gayler gibmiş
        ···
      4. diğerleri 1
    5. diğerleri 2
   tümünü göster