/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +16 -4
    karadeniz biraz daha iyi demişsinde tebessüm ettim uşağum tepelerindeyiz ha burada üstlerine çökü veririz bi gecede rahat ol lazları kızdırmasınlar bıldırcın avladığım pompalıya veririm domdomu domuza sıkar gibi sıkarım alayına :')
    ···
    1. 1.
      -1
      sözlükteki karadenizliler tek başlıkta
      ···
    2. 2.
      +4
      kes lan terörist huur çocuğu
      ···
    3. 3.
      +1
      her karadenizli laz değil, her karadenizli de kendini laz sanmasın amk . karadeniz bölgesi nufusu 7,54 milyon, bunun taş çatlasa 1 milyonu lazdır
      ···
    4. 4.
      +1 -1
      @ 26.2 sen nediyon be gibtiğim bu memlekette saf türk bulmak okadar zorki Atatürkte bunun farkında olduğu için ne mutlu türklere dememiştir ne mutlu türküm diyene(diyebilene)kendini türk hissedene demiştir. osmanlı gibi çok uluslu bir imparatorluktan dağılma bir ülke oldugumuz için bir çok etnik kimlik var ve türk kimliğine sarılmak onu korumak birlikte yaşamamız için tek çare kürt oldugun ve lazların türk miliyetçiliğine sarılmasından rahatsızlık duydugun çok belli.
      Şimdi çıkıp ben türküp fln diycen anan konyalı baban çorumlu burda bana türküm masalı okuycan.
      araştır bakalım orta asyadan göçtüyse ataların gözlerinde çekik çekikse eyv amk.
      ···
    5. 5.
      -1
      La bi yürü bebe. O kadar eziksin ki başka ırkın milliyetçiliğini yapmaktan utanmıyorsun. Bizansa hizmet eden dedelerin senle gurur duyuyor olabilir.

      Saf türk yokmuş yannan yok
      ···
    6. 6.
      0
      @26.6 salaksın.
      ···
    7. 7.
      0
      amın evladı benmero karadenizliyim ve gagavuz türküyüm biz karışma yokmu dedik illaki nenelerimden biri başka milletten ama sonuçta soyumu sopumu biliyorum karadenizdeki rumnlar mubadele sırasında göç etti kalanla ise çok az zaten onlarda müslüman lazlara gelirsek lazlardın sayısıda 200 bini geçmez her karadenizli laz degildir lazların dili ayrıdır bunuda ögrendiysen son olarak şunu demek isitiyorum genom projesi gelse genimi araştırsa %1 bile türk çıkmasam sence benim kürt duşmanlıgım vatan sevgim millet sevgimden birşey ekısilecekmi? hayır onun için am agınızı kapat gibmeyeyim o agızını
      ···
    8. 8.
      0
      Şşt laz @15.8i duydun itaat et hemen ülkeyi yarına sil süpür yapacan hadi başla
      ···
    9. 9.
      0
      cahil muallaklerle uğraşmıyorum burada herkesin lazın çerkezin türk milliyetçiliği yapması gerektiğini savunuyorum ve küfür yiyorum.

      kusura bakmayında bilader troll kürtlerden başka birşey değilsiniz.
      kanınıza dokunmuş demekki.

      özet olarak alayınızın anasının dıbını ayder yaylasında gibeyim.
      ···
    10. diğerleri 7
   tümünü göster