/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 51.
    +15 -3
    Şu an sana nedense gereksiz yere ciddi cevap vermek istedim.
    Belki de canım sıkıldı bir şeyler yazayım istedim denk geldi, seninle alakası yok yani.

    Neyse, cevaplara geçelim..

    1) Öncelikle, kendi hemcinslerin için halka adanmış yakıştırması yaptığın için seni kınıyorum. Bu gerçekten de çok terbiyesizce ve ahlaksızca. Sonuçta kimsenin ahlak zabıtası değiliz. Hayat, kişinin kendi hayatıdır ve her nasıl isterse öyle yaşamaya çalışır. Hayat bir arayıştır. insan hayatta neyi istiyorsa, onun peşinde olur. Eğer bir erkek önceliğinin sevişmek olduğu bir birliktelik beraberlik arıyorsa, senin tabirinle halka adanmış kişilerin peşinden koşar. Aynı zamanda tersi de mümkündür, aşk arıyordur, sadece seveceği, birini düşünebileceği, kendisinin de düşünüleceğini düşündüğü bir ilişkide arayabilir, eğer ki ekstra da bir sevişme olayın içine girerse bu bonus olur fakat, önceliği ilişkide kesinlikle sex olmaz.

    2) Güzellik. Çağımızda güzelliğin önemli olmadığını iddia etmek zordur. Herkes için geçerli olmasa da yaygındır. Sonuçta birbirini tanımayan iki insanı birbirine çekecek şey, karşıda gördüğü bir şey olacaktır. Bunun da adını her nasıl ilişkilendirmek istersen artık.
    Bazen de, yine çağımızda gelişen, var olan, kankadan sevgili olma, arkadaşlıktan sevgili olma gibi durumlar da söz konusudur, bunlar, güzelliğin belki de ön planda olmadığı(Oladabilir) fikirlerin, ahengin, uyuşup uyuşmadığı, anlaşılıp anlaşılmadığını çok daha rahat görebileceğimiz mevzulardır. Her iki taraf içinde, karşılıklı bir şeylerin, birbirini çekmesi gerekiyor. Belki bir efsun, belki o anki şapşallık, belki bir gülümseme, belki bir göz, belki bir kahkaha vs.. vs..

    3) Kızlar eğer bizim istediğimiz gibi sohbet edeceklerse öncelikle şahsım olarak kişiliklerinden şüphe duyarım ve böyle olan kızlardan hiç haz almam. Hepimizin birer kişiliği olmakla birlikte, hepimizin de kendi has bir tarzı, üslubu mevcut, hayattaki her şeyle alakalı konuşabiliriz, illa sizden bir konuda ya da bir davranışta bulunmanız isteniyorsa, orada sıkıntı olduğu kanaatindeyim. Olduğun gibi, var edebilmek kendini ve olduğun gibi kabullenmesi insanların senii bundan daha ötesi var mı ki? Ona buna yaranacağım diye, şekle girmeyin, gün gelir, kalıbınızı giberler! Deyip bitiriyorum cümlelerimi, hadi eyvallah.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +5 -9
      Kanka özet geçer misin
      ···
      1. 1.
        +10
        bu yazıyı kim okuyacak gece gece gözlerim kıpkırmızı amk kör mü edcen bizi panpa
        ···
      2. 2.
        +1
        üşenmedim okudum panpa sana katılıyorum kap şukunu
        ···
      3. 3.
        +1
        helal olsun panpa iyi yazı tuttum bunu
        ···
      4. 4.
        0
        Eyvallah panpalar
        ···
      5. diğerleri 2
    2. 2.
      +4
      Ben zahmet edip bu kadar yazıyorsam, sen de okuyacaksın tatlım.

      Ha okudum anlamadım o yüzden özet geç diyorsan, gibtir et, bildiğin gibi yaşa.
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        Dursun okurum bir ara sağolasın teşekkür ederim emeklerinden ötürü
        ···
    3. 3.
      0
      Ulan boşuna satırlarca yazı yazmayın karı vermeyecek size aq ciddiye alıp roman yazmış aq salağı ya ahahaha
      ···
    4. 4.
      0
      he yarram he
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster