/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 126.
    +1
    öncelikle kendimden bahsedeyim yaşım 28, uzun süreli, kısa süreli, uzun mesafeli, kısa mesafeli, yerli, yabancı, benden genci, benden yaşlısı, iyi aile kızı, ortam kızı, bakiresi, vurduranı vs vs vs her türlüsüyle birlikte olan birisiyim.

    gelelim senin cevaplarına;

    1-neden halka adanmış kızlarla sevgili olursunuz?

    +böyle bir durum söz konusu dahi olamaz. bu ve bunun gibi tüm genellemeler yanlıştır. ama böyle kızlarla sevgili olan erkeklere sorulan bir soru olarak varsaydığımda bunu basit bir cevap olarak kolay ve bedava ciks sebebiyle diyebilirim. bazı erkekler var ki bir kızda ciks yapma ışığı gördüyse tam saha pres yapar ölümüne saldırır, her türlü yalanı söyler ve neticede giber. bu nedenle kolay gibebileceğini tercih etmesi önemlidir.

    2-güzellik ne kadar önemlidir?

    yine bu sorunun cevabı da kişiden kişiye hatta bir kişi için farklı zamanlarda farklı şekillerde değişecek bir konu. bazı erkekler için güzellik hiç önemli değilken bazıları için ise son derece önemlidir. misal erkek çirkinse her ne kadar güzellik önemli olsa dahi kendisinin çirkin olduğunu bildiği için güzellik önemli değilmiş gibi davranabilir.
    bu konuya kendimden örnek verecek olursam ben üniversite ve öncesi yıllarımda tamamen zekaya önem gösteren bir erkektim. bu nedenle uzun süreli ilişki yaşadığım kız arkadaşım da son derece zeki bir kızdı, arkadaşlarımın söylediğine göre ise bizi yanyana koydukları zaman benim yakışıklılığım çok da ön plandaymış, aramızda belli bir fark varmış. (kendi zütümü kaldırmıyorum açık konuşuyorum yanlış anlamayın) fakat ben bu durumun hiç farkında değildim yani, seviyordum kızı, en çok da kafasının o çalışmasını pratik zekasını. ama aşırı zeki olması da erkeğe kaçamak şansı tanımıyor, ne halt karıştırırsan anında patlamana vesile oluyor. bu nedenle artık benim aradığım tamamen güzellik, yanımda biblo gibi dursun aşırı da gerizekalı olmasın yeter gözüyle bakıyorum.
    hemen hemen herkes için (çirkin erkekler hariç) en azından %50 güzellik (10 üzerinden 5) önemlidir demem lazım buna.

    3-kızların nasıl sohbet etmesini istersiniz
    samimi.

    saygılarımla
    kobrullah
    ···
    1. 1.
      -1
      Oha lan saygılar abi
      ···
   tümünü göster