/i/Yardım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +32 -4
    Hasan Can isimli arkadaşımızın yardim istegine bir nebze olsun karsilik vermek istiyoruz.
    Bahsedilen yardım nakti değil, sohbet - muhabbet yardımıdır. Az sonra yazacaklarım insan olarak yaşdıbını devam ettirmek isteyen ve arkadaşımızın "mecburi" ihtiyacı olan basit bir şey aslında.
    Beyler worldmali isimli arkadaşımla 2 sene önce Süleyman Demirel Üniversitesi zirvesinde tanışmıştım.Kendisi çok cana yakın ve sevecen hoş sohbetli bir kardeşimiz , bizden birisi 5. Nesilden beri inciciymiş kendisi .
    Ancak Hasan Can’in doğuştan ayaklarında bir problemi var beyler .
    Hasan Can, aslen Ispartalı ama akrabaları falan çok yok sanırım bende soramadım aslında neyse ailesinin tek çocuğu anne babası devlette çalışıyorlar. Hasanin çok tontoş bir ninesi vardı, bende geçen sene tanışmıştım sohbeti çok tatlı olan o teyze artık bizle değil beyler.. Hasan Can ‘a artık sohbet arkadaşı olacak can dostu kalmadı beyler.
    Dün yani 11 haziranda Hasan Can’a ben eşlik ettim beyler . Barida otelin önünden , Şeçkin kız öğrenci yurduna kadar “tekerlekli sandelyesiyle” yürüyüşe çıktık çokta güzel oldu beyler.Bir tanede selfie çekildik benim isteğim üzerine.
    Hasan Can önde ben arkada (ehehe) kız falan kestik işte bunu okursa güleceğine eminim .
    Arkadaşlar insanların günden güne sohbet kıtlığı çektiği bir ortamda sessiz kalmayın en azından Ispartada olan arkadaşlarla toplanıp Hasan’ı ( kendisi böyle seslenmemi istiyor ) bir nebze olsun eğlendirebiliriz, sohbet etmiş oluruz hem de .
    Yani istiyorum ki Hasan’ı her gün birimiz alıp gezdirebiliriz , zor mu beyler ha çok mu zor ?
    Buyrun ben ve Hasan : http://imgim.com/mali.jpg
    Beyler gözlere şerit çektim çünkü çıkar şimdi bir mod ifşa var diye banlar daha önce banlamışlardı çünkü.
    ···
   tümünü göster