/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +1
    Şimdik panpalar, sıradan insanların kullanmasının bi manası yok derim. Tıp fakültesi okuyanı olarak belki etik açıdan da bakıyor olabilirim. Ama pgibiyatrınız size yazmadan, sağdan soldan bulup arkadaştan araklayıp içmeyin amk.

    Gün boyu uyuklayıp, 45 dakika aralıksız ders dinleyemez veya çalışamazken ve sporda erkenden yorulup biterken bu ilaç yardımıma yetişti. 4 gündür kullanıyorum. Notlarımı size aktarayım:

    OLUMLU
    - Ders boyunca gözümü kırpmıyorum. Arada gene dalabiliyorum ama uykudan dinleyememek çok kötüydü amk.
    - Spor alanında eski performansıma geri döndüm. Hani 3 yıl önce böyle iyiydim, ona döndüm diyelim. Yani var olan performansınızı fazla artırmaz. Yalnız dikkat, yorulmuyorsunuz değil yorgunluğunuzu hissetmiyorsunuz.
    - Uyku düzenim oluştu. Belli saatte uykum gelip belli saatte uyanıyorum artık. Tabi ilacı sabah erken almak şart. Öğlen falan almayın hele akşam alırsanız kendinizi gibmiş olursunuz.
    - Konuşkanlaştım. Normalde gün içinde yorgun olduğumdan sessiz takılırdım. Her taka yorum yapıp konuşasım geliyor. Boş olmadığı sürece iyi bir şey tabi.

    OLUMSUZ:
    - iştahsız bırakmasını iyi olarak görüyordum malum züt göbek var kilo veririm diyordum. Ama inanın iyi bir şey değilmiş. Yediğim yemekten zevk almaz oldum. Bazen açlığımı unutup 6-7 saat acıkmadan dururken birden başım dönerken açlıktan fark ediyorum durumu.
    - Akşam olup da ilacın etkisi geçtiğinde günün yorgunluğu birden üstüme çöküyor. Tabi halen biraz etkisi kaldığından yatıp uyuyamıyorum da.
    - Hayata sadece tüketmek için gelmiş, karaktersiz ve kültürsüz arkadaşlarınız bi tak zannedip sürekli ilaçtan otlanmak istiyor. Ulan ben elimde kırmızı reçeteyle eczane eczane gezerken (her eczanede yok çünkü) nasıl ağırıma gitti biliyorlar mı ki? Sanki antidepresan bağımlısı, hayattan elini eteğini çekmiş hastalar gibi hissettim kendimi amk.
    ···
   tümünü göster