/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 851.
    +19
    Sözlüğün taka sarmasından dolayı sırf hikayemi yarım bırakmamak için partları hızlıca giricem ve malesef eskisi gibi değil daha yüzeysel olacak. Hikayemi tamamaldıktan sonra sözlükle işim yok panpalar. Madem böyle bir yapılanma oluşturacaksın , o zaman hakkını verip ekşi gibi kalite bir şeyler yap sirkan. Sırf sizi çok sevdiğimden giriyorum buraya, yoksa böyle 3 kuruşluk iş yapıp milyarlık pirim sağlamaya çalışan bir züt benim üzerimden 1 kuruş bile kazanmasın.

    Sabah erkenden turanıda alıp çıktım. Vakit kaybetmeden yola koyulduk. Yolda geçen sefer başımıza gelenlerden konuştuk, ulan ne korkmuştum dıbına koyayım.
    Cezaevine geldik turana özellikle tembih ettim sağa sola dikat et 2 tane çiroz tipiz bi daha gibmeye kalkmasınlar bizi diye.
    Yaktık birer sigara turanla. Sigaramı bitirdim ve içeriye doğru hareketlendim.
    Üstü başı arayıp taradılar.bu arada sağda solda kurt köpekleri vardı , muhtemelen bir olay flan olmuştur diye içimden geçiriyordum. Geçtim içeriye,
    -Dedemle görüşmek istiyorum Mevlüt X.
    -Kendisi hasta görüşmeye gelemez dediler.
    Ulan beynimde vurulmuşa döndüm neyi vardıda bu adamın benle iki dakika konuşmaya bile gelemiyecekti?
    Direttim abi nolur kendisi dedem olur ta izmirden geldim, benden başka kimsesi yok. baktım olacak gibi değil ağlamaya başladım. Adam artık dayanamadığından mı , acıdığından mı bilemem ama bir sorayım gelmek isterse alır gelirim.
    Ulan 15 dakika bekledim ama ne 15 dakika ölücem orada stresten,tam ümidi kesmişim canımın içi dedem bir geldi ki yüzü gözü morluklar şişlikler içinde. Kolunda ve dizinde sargılar,zar zor hareket ediyor.
    Kan beynime sıçradı.Onu o halde görüce yaptıklarımı tekrar sorguladım az önce gardiyana döktüğüm timsah gözyaşlarım havuz problemlerindeki bozuk musluklar gibi şarıl şarıl akmaya başladı.
    Üzüldüğümü görünce dedemin de gözleri doldu. Sakinleşmeye çalıştım, ağlamakla kaybedecek vaktim yoktu.
    -dedem ne oldu sana?
    -pumpfiction oğlum, koğuşta ne voltamı kesiyorsun diye saldırdı bir huur evladı ama olur burada böyle şeyler üzülme ben iyim dedi.
    -dede neyi olur amk halini bir görsen dedim içimden. çaresizce yalan söylemişte kendinin bile inanmayacağı bir türden. içim paramparça olmuştu beyler. konuyu değiştirdim.
    -dedecim 2-3 gün önce herhangi olağanüstü bir şey oldumu biz ifritle alakalı şöyle şöyle bir şeyler yaşadık diye anlattım. dedem bile korkmuş görünüyordu bu sefer.
    -oğlum benim, bende bir kaç kere aynada yansımasını gördüm. başına gelen en kötü şeyin buna benzer bir şey olduğunu anlattı.
    Dedeme ise aynadan görünmüş bu ifrit, dedem arkasını dönüp eliyle gerçek olup olmadığını yoklamaya çalışırken gözlerini koğuş revirinde açmış. Evet beyler bayılmış. Olayı kimseye anlatamamış haliyle,
    e malum dedenin de yaş büyük bunlar detaylı bir test e sokmuşlar dedemi ama o bu ziyaretimde sonuçlarını öğrenemişti dedem.ya da bana açıklamamıştı, belli ki vakti değildi onun açısından. Aslında söyleyecek ne çok şeyin varken sen suskun kalmışsın dedem benim o zamanlar. Aaah ahh!
    Olayların şiddenleneceğini anlamıştık dedemle,ara sıra suskun kalıp daha sert çıkıyordu bu ifrit karşımıza ve daha canlı.
    Dedem bana bir medyumun adını verdi.Şimdi ifşaya girer mi bilmiyorum panpalar ama isteyen olursa mesajdan söylerim.Bu kadına git diye yönlendirdi beni.
    Bir süre anlamsız bakıştıktan sonra Mevlüt dedemle vedalaştım Turanın yanına çıktım. Olanları bir bir anlattım Turanında gözleri doldu. Kaybedecek vaktimiz yok medyumu arıcaz turan.
    Medyum Karşıyaka taraflarında panpalar bu ifşaya girmiceği için söyleyeyim açıkça.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster