/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +79 -12
    anlatıyorum panpalar. olay dünkü sınavda oldu kimseye anlatamadım amk burayada yazamadım şoktan. öncelikle belirteyim yaş 20 mezunum bu sene tekrar gireyim dedim benim alan eşit ağırlık ama sözele de gireyim dedim, dün gittim üniversiteye neyse kapıları açmışlar görevliler üst araması yaptı sınıfı gösterdi 2. kata çıktım buldum sınıfı baktım amfiymiş amk neyse girdim buldum benim sırayı oturdum. üniversiteli panpalarımız bilir amfi koltuklarını da liseli panpalarım için yazayım açma kapamalı amk işte açıyon oturuyon kalktın mı kendi patara kütere kendi kapanıyo falan.

    neyse işte ben insan gibi açtım oturdum ama amk magandaları sınava kadar tuvalete gitmek isteyeni mi ararsın yanlış yere oturanı mı dersin ayağa kalkıyor pekekentler koltuk kendi kapanıyor tabi pat küt ses çıkıyor 1 oldu 2 oldu iyice sinirlendim amk neyse diyorum sakin ol zaten başlayacak şimdi sınav. öyle böyle derken sınav başladı ses kesildi tabi haliyle millet sorulara kitlendi bende aynı şekilde sınavın sonu yaklaştı. görevli birşeyler dedi son yarım saat mi dedi ne dedi anlamadım amk millet kalkmaya başladı. çıkabilirsiniz bu arada dedi sanırım. neyse bitiren çıkıyor ama bi kalkıyor sıradan huur çocukları çat çut pat küt hunharca yıkılıyor sınıf sesten amk. herkes dönüp bakıyor sinir olduğunu yüz ifadesiyle belli ediyor ama sonra sınav kağıdına yöneliyor.

    ben de aynı şekilde ama artık dayanacak sabrım kalmadı amk zor tutuyorum kendimi ya bi de takıntılı biriyim bi ses geldi mi odaklanamıyorum aklım orda amk çıldırıyorum oturduğum yerde kendi kendime kuruyorum. derken gavatın biri önümde kalktı tam dikkatsizce pat diye bi ses çıktı tam önümde bide dedim anasını avradını sınavını giberim bilader ne yapıyosun sen ya dikkatli olsana millet sınav oluyor daha burda dedim. sana soracak değilim nasıl hareket edeceğimi tarzı bişey dedi. bunu demeyecekti amk demeyecekti. şimdi tam önümdeydi bu ben oturduğum yerden o ayakta amk benim nevrim döndü sıradan atladım ön sıraya buna bi kafa çaktım. sen kim oluyorsun da burdaki insanları rahatsız ediyorsun duyarsız huur çocuğu dedim. tekme tokat allah ne verdiyse giriştim çocukta bana saldırıyor tabi millet şok oldu herkes bize bakıyor tabi bu anlattıklarım 2 3 dk. anca sürmüştür hemen sınıftaki gözetmenler geldi napıyorsunuz falan ayırdılar bizi sınıftan çıkardılar.

    aşağı zütürdüler bizi girişte bekleyen polislerin yanına böyle böyle anlattı gözetmen polise. polis bikaç soru sorduktun sonra karakola zütürdü eleman şikayetçi oldu benden ifade falan verdik biton orda tuttular sonra saldılar beni de salmasına sınav ortada kaldı öyle. polise sınavımın ne olacağını sordum. iptal olur seninki büyük ihtimal dedi. içimden dedim giberim sınavını amk ne yapayım. zaten eşit ağırlık benim asıl sosyale öylesine denemek için girdiydim o yüzden sıkıntı yok dedim içimden kendi kendime. o ara polis demez mi bu olay ösym bildirildğinde ösym kendisi de bir ceza verebilir ösym nin yaptığı diğer sınavlara girememek gibi falan. amk o ara dedim işte yarra yedik amk. giberim dedim yarın mat sınavı var bunlar ne ara ösym bildircek te beni almıcaklar sınava falan ihtimalleri düşünüyorum kendi kendime. derken bugün mat sınavına girdim gayette bişey olmadı haftaya da edb. gircem. ama sonradan inşallah iptal olmaz amk.

    özet:pişman değilim yine olsa yine yaparım
    ···
   tümünü göster