/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    0
    bir çok soru sormuşsun ama hepsini kendin cevaplamışsın

    basit nedenleri var sen böyle ağarken ekran karşısında bu çocuk hayalleri ve hayatta yapmak istediklerinin arkasından koşuyor.bu basit bir örnek hayatta başarılı olan insanların hepsi böyledir. senin örnek verdiğin insanların hepsi boş insanlar çünkü iyi olmak insana güzel bir hayat sağlamaz hiç hayatında çok efendisin al sana 1 milyon dolar diyen bir insan gördünmü aslında dünya adaletsiz felan değil sadece ipleri eline almayı biliceksin. kimse geldiği yere boş yere gelmiyo herşeyin bir sebebi var. ailesi sebebi ile zengin doğan çocuklara niye ben zengin bir aileden gelmedim düşünüyosan malesef bu zengin doğmanın tek bir çaresi var oda sen zengin olucaksın senin çocuğun zengin doğucak.
    ···
    1. 1.
      +2
      "bu çocuk hayalleri ve hayatta yapmak istediklerinin arkasından koşuyor."demişsin panpa.bu çocuk hayallerinin ve yapmak istediklerinin peşinde koşmamış bir emek vermemiş. olduğu gibi bunların içinde doğmuş amk.. benim derdim bu.insanlar bu çocuk gibi olabilmek için en azından ne biliyim konservatuar filan okuyor ama bu bin ?annesinin karnında okudu heralde amk
      ···
      1. 1.
        0
        sadece konservatuar okumak bir insanı ne ünlü nede iyi bir sanatçı yapar. konservatuvar okuyan bir çok insanında çok ünlü oluyum çok para kazanıyım gibi derdi yoktur. artık internet diye bir gerçek var hayatta o yüzden eskiye nazaran artık ünlü olmak daha kolay.ama şöylede birşey var bu çocukda birşey varki buraya kadar gelip tartışma konusu olmuş. bunu iyi bir sanatçı olduğu için algılama çünkü ün ve paranın iyi yada kötü sanatçı olmak ile pekde bir alakası yok.
        ···
   tümünü göster