/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +1
    uyuyamıyorum panpa 1 ay oldu.. her gece rüyalarımda o var.. bırakıp gitti beni.. daha 1 saat önce seni hala çok seviyorum yazdım, 'vazgeç' yazdı sadece.. içiyorum yine.. gibeyim böyle hayatın gelmişini geçmişini.. kimseye bişi anlatamıyorum.. iştah kalmadı bişi kalmadı, yüzüm gülmez oldu.. nasıl unutucam onu akıl verin..
    ···
    1. 1.
      +2
      baya bi önce çok sevdiğim bi kız vardı pampa adı hilal ayrılmıştık kısa bi sürede ama çok bağlanmıştım seviyordum ilk defa böyle bi duygu hissettiğim için belkide saçmaladım her neyse ayrıldık ama çok seviyordum uzun bi süre geçti sonra her şeyi unutulaım herkesi yaptığımız kötülükleri iyilikleri sadece ikimiz olalım dedi mal gibi inandım tamam dedim pampa yine biraktı la yeniden biraktı pampa unutamicaksın gerçekten sevdirsen kiminle çıkarsan çık o senin aklına gelecek çok saçma bi yerde yürürken şarkı dinlerken durduk yerde gelecek
      ···
    2. 2.
      0
      bende çok hatalar yaptım.. çok üzdüm onu.. hak vermiyor değilim ona.. ama çok canım yanıyo be.. çok kıskanıyorum onu.. artık benim olmadığını bildiğim halde kendime engel olamıyorum.. aklım almıyo.. 3 yılımız geçti beraber.. evlenicektim onunla.. ömrüm onundu.. onu düşünmeden hayal bile kuramazdım.. şimdi bana herkes unut diyo.. o da bana ben seni unuttum diyip duruyo.. inanmıyorum beni unuttuğuna, bukadar basit olamaz.. hayatımın kadınıydı o benim.. hayatım gibildi.
      ···
    3. 3.
      0
      Pampa bu aşk sana herkesi gibtir ettirecek kimseyi isteneceksin herkese gibtir çekip iyice kapanacaksınız
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster