/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    -1
    Sayın oropsu evladı senin düşünceni konuşma tarzını yetiştirilme biçimini saygını gibeyim.
    Ulan huur evladı bunun kitabı kuran değil diyip kurana sövüyorsun senin ceddini gibeyim ceddini. Kurana küfür eden huur evladı sen atatürkü sevsen ne sevmesen ne? Ulan oropsu çocuğu kurtuluş savaşından çıkmış rezil durumdaki milletin lideri savarona almış zoruna girmiyorda 100 yıllık türkiyenin şimdiki c.başkanı saray yaptırmış bumu zoruna gidiyor huur evladı.
    Anasını gibtigim dexer o sarayı sırtına alıp zütürecekmi? Ulan huur çocuğu sizin gibi picler yüzünden sinir krizi geçiriyorum erkeksen yerimi söyleyeyim gel gelde zütüne namlu sokmazsam yavşağım. belliki lisede ülkücü üniversitede komünist yaşlaninca dindar takılan yavşak heriflerdensin gel dıbına kodugumun oglu gel gelde bi agzimi burnumu kır
    ···
    1. 1.
      0
      Allah böylelerini akıl dağıtırken es geçmiş heralde. Ayrıca tarih bilgine sokayım kulaklarından fışkırtayım senin.O savaronayı hükümet hediye etmiş Atatürk almamış gerzek. Ayrıca bir dön bak bakalım Atatürk'e ait kaç tane villa, gökdelen,gemicik bulacaksın.Ama günümüzde birileri bursla okuyan çocuğuna milyon dolarlık gemi (Pardon gemicik ufak olanı ) alıyor orda burda villaları gökdelenleri, ağzına kadar dolu oda kasaları çıkıyor piyasaya. Eeeee boşuna demiyorum bizim insanımız gibilmekten hoşlanıyor artık tecavüzden zevk almaya kalkıyor bizim milletimiz. Cahillik dizboyu aferim abisi ayakta gibiyorum senin olmayan aklını.
      Atatürk'e laf edin edin bu adam size iyilik değil kötülük etti. Gavur tohumu olacaktınız hepiniz o zaman rahat ederdiniz ne de olsa el yaprağı size tatlı geliyor.
      ···
      1. 1.
        0
        Salak salak konuşma amina kodumun malı herseyi bi kişiye mâl etmeyin amk sırf Çanakkale'de 90bin tane şehit verdi bu millet nasıl oluyorda atatürk olmasa gavur tohumu olurdun diyebiliyorsun gibik. Sanki ben dexer e iyi diyorum amk hırsıza hırsız Yiğide yiğit diyeceksin ama Atatürk üde ilahlaştırmaya gerek yok. Tipik Kemalist savunması amk bilgisizliğinizi cehaletinizi" atatürk olmasaydı gavur olurdunuz "lafıyla tescil ediyorsunuz amk
        ···
      2. 2.
        0
        atatürke laf etme yeni yetme huur çocuğu sen kimsin la
        ···
   tümünü göster