/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +5
    birazda ben devralıyım.
    hanım ablamızın giydiği kapşonlu biraz bol gelmiş. bunu belli etmemek için ellerini cebine sokmuş fakat dirsek kısmından bu çok açık belli oluyor. buradan üzerindeki kapşonlunun ona ait olmadığını anlıyoruz. peki kapşonlu kimin?
    bahsedildiği gibi bavul markasız ama tek kişilik biri için çok fazla kaldı ki bavulun açık bölmesinden fazla elbiseler sarkmış. buradan bir oda arkadaşının olduğunu çıkarabiliriz.
    aslında arkadaş değil daha doğrusu bir aile dostu. ablası olması çok muhtemel. tek bavula iki kişilik eşya koymanın başka bir açıklaması olamaz.
    yada bu kadar büyük bir bavul ancak bir ailede bulunabilirdi. bu kardeşimiz lise 3 ve ya dörde giden ilgi huursu. ve ablasının şefkatine muhtaç...
    kapşonlununda ablaya ait olduğunu buradan net bir şekilde çıkarıyoruz.
    ucuz bir apart, ailede kendini kurtarmış tek birey abla... ve abla liseli kardeşini tatile çıkarmak istiyor. çünkü kardeşi iç anadolunun ücra köşelerinde aile baskısıyla yetişmiş dışarı adımını atamamış sanal dünyada erkekleri tatmin etmeye çalışmış... abla bu hayattan kendini soyutlayınca kardeşini bir nebze olsun kurtarmak istemiş ama bakın kardeş hala kendi yolunda devam ediyor ve erkekleri tatmin ediyor.

    soruyorum size bu aile dramı değilde nedir?
    ···
   tümünü göster