/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    -1
    olm cidden mağarada falan yaşıyo olmanız lazım lan,abi ankara ığıl ığıl karı dolu lan. öyle sevgili olmalıklardan bahsetmiyorum, alıp iki üç gibmeliklerden bahsediyorum sonra daha iyisini bulup sıvışır onlar zaten de,önemli değil.
    neyse pampalar, güzel bi kaç kıyafetinizi giyin, azıcık özgüvenli olun, yılışık gavat tipler gibi yürüyüp pısmayın bi kenara, gidin gece 12 den sonra arabanızla passage'a,olmadı eskiyeniye. bakın yemin ediyorum karılar masalarda boş sandalye bırakıyo oturup tanışın diye, beğenirse sizi muhabbet sürer zaten alın çıkarın dışarı iki öpüşün eve davet edin, içeriz falan. sonrada gibmeseniz bile gibiniz ağza girer.hap atmış kızlar oluyo, onlara çok yanaşmayın sonra başınıza dert olur tecavüz etti falan diye,ama emin olursanız bişi olmayacağından sabaha kadar gibersiniz, başıma gelmişti.
    yemin ediyorum bu kadar kolay lan. arabanız yoksa arabası olan bi arkadaşınız olsun, ailenizlede kalıyosanız ya arabası olan arkadaşınızın evi olsun yada harbiden yalnızlığa mahkumsunuz amk.
    pampa nasıl yaparız ederiz diyen varsa başka mesaj atsın
    ···
   tümünü göster