1. 1.
    +4 -1
    Kıymetli dostlarım sevgili ülküdaşlarım lütfen kulaklarınızı dört açın
    Öncelikle ben oğuz türklerinden gelen yörük bir aileye mensubum
    Türklüğüm ve ırkımın binlerce yıllık muazzam tarihinden onur ve gurur duyuyorum
    Türklüğümü seviyorum
    Ancak şöyle bir durum söz konusu
    Ülkemizde ülkücülük yapıcam ülkü lerim ışığında ülkemi ileri en ileri zütüreceğim kaygısıyla çok yarak kürek saçma sapan işler yapılıyor ve bir neslin(lise) çürümesi sağlanıyor.
    Bakınız amerikada siyahi lerin sorununu bıçak gibi kesip bitirdi.Şimdi sizi gibi kafasız hergeleler amk malları böyle malca düşüncelere sahip olacağınızı oturun çalışın ülkeniz için en iyisi için be amk uklarım ! kürtlere soykırım hölülülülü pölülülü ötüp tutacağınıza gidin ilkokulda amele olun ama ülkenize faydanız olsun faydasız herifler. Ulan ulu önder atatürk cumhuriyeti kurduğu zaman balkanlardaki rumlarla türkler arasında nüfus mübadelesi yaptı bunun aynısını g.doğudaki kürtler ve ırak suriye nin kuzeyindeki türkmenler ve irandaki türkmenler arasındada yapabilirdi ama yapmadı ! Neden yapmadı kafasızlar ha gücü yetmedi diyecek kadar yüzsüz değilsinizdir herhalde çünkü o kürtler dediğiniz insanlarda çanakkalede savaştı.
    Şimdi meselenin çözümü ter kokulu odanızdan yarak bilgisayarınızla entry girmekle olmayacak adam akıllı oturup çalışıcaz ülkeye faydalı olucaz olabildiğimizce en yüksek makamlara çıkmaya çalışıcaz ve kandırılan sömürülen beyinleri köreltilmiş kürtlere beraber yaşamanın güzelliklerini öğreticeğiz. Bakın amk oduklarım nasıl çalışıpta binlerce kürtü sempatizan yapmışlar kendilerine biz neden onları değiştirmeye çabalamıyoruz. Sizi amk öldürerek kürtlerden mi kurtulunur mu azcık kafanız çalışsın kafanız adam akıllı ülkünüzü belirleyin saçma sapan işler peşinde koşmayın her zaman misakı milli içindeki herkesi için en iyisini yapmayı çalışın. Bakın amerika daki siyahiler örneğindeki gibi bizimde kürt toplumunu sevdirmemiz onları vatana millete bağlı insanlar haline getirmemiz hiçte mümkün olmayan bir şey değil. Mümkün olmayan tek şey sizin gibi gib kafalıları at gözlüklüleri değiştirmek uzun ve hızlı yazdım birçok şeyle uğraşırken yazdım anlam kargaşası olacaktır ama ana temayı anladınız siz tarihle mastürbasyonu bırakıp önümüze bakmalıyız !
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster