/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    0
    aslında ben onların sorununu anlıyorum. kızlar yaklaşsın merhaba desin istiyorlar ama bu olmayınca kendileri çaba göstermiyorlar. çünkü tipleri yok. tip yoksa kız kendisi gelmez... yoksa sokakta gördüğüm tiplerin yanındaki galtakları görsen (mutlaka görüyorsundur aslında) hak verirsin... adama bakıyorum para yok, tip yok, vücut yok.. kollar çocuk kolu gibi. erkek demeye 1000 şahit ister. bir kadın böyle bir tipten ne buluyor çok merak ediyorum. ama buluyorlar işte. sana hemen çok basit bir örnek vereyim bir zütverenin boyu 1.70 var yok. belki daha bile kısadır. bir de o boyla güvenlik görevlisiymiş ve güzel hemşire bi karıyla evlendi.

    a) 1.70 boyunda ve herif güvenlik görevlisi.
    b) tip yok
    c) maaşı kaç para olabilir lavuğun?
    d) arabasını söylesem gülersin..

    buna benzer binlerce yüzbinlerce örnek veririm. mesela kafa kel, 1.71 boylarında bir herif vardı yine tipsiz ve kargo görevlisi.. taş gibi 1.75 boyunda fıstık gibi kızı kafalayıp evlendi. siz 1.75 boyunda kıza top model muamelesi yaparsınız mesela 1.90 dan aşagısına bakmaz abiy dersiniz ama kızı ömür boyu gibecek herifi görsen allaha küfredersin..

    vs. vs... demek istedigimi anlamışsındır..
    siz burada para yok tip yok abey diye sıçan gibi deliğe saklanırken tipini gibtiğimin kekoları sizin rızkınızı zütürüyor. :D
    ···
   tümünü göster