/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +2
    amk bu sayfayı açan bini bulup zütünden kan alcan aslında var mı bi heckır kardeşim ipsinden yerini bulabilecek :D
    ···
    1. 1.
      -1
      dalyarak yerini bulsan gidip dövebilecek misin? boş boş konuşmayın.
      ···
    2. 2.
      +1
      tek gidersek dövemeyiz herhalde pekekent ocak da mı yok arkamızda
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        muallak kendi zütüne niye güvenmiyosun. hayatında kaç kere kavgaya girdin? adamın zütünden kan almaya giderken senden alıverirler. el gibinde bir ergensin hemen coşma hayat bilgisayar oyunlarına benzemez.
        ···
      2. 2.
        +1 -1
        şimdi önce bir sorum var sen kimdensin amk diğer konularda ise birinci olarak tek gidecek kadar gerizekalı değilim adamlar teçhizatlı çıkarsa onlar benden kan alır ikincisi 14-15 güzel mevzuya karıştım bu güne kadar 10 tanesinde güzel bi dayak yedim :D ama olsun 3. olarak ergenlik 4 sene önce bitti bende seni bilmem 4. olarak hayatın bilgisayar oyunlarına benzemediğini tank süren tomy vecerettinin yüzemediğini görünce 2005 yılında anlamıştım sağol bilgilendirmeler için son olarak da bişey bulamadım sen aldın cevabını
        ···
      3. 3.
        +2 -2
        Senden değilim kesinlikle. Çerkes'im birçok Çerkes tanıdım hiçbiri buradaki hakaretleri küfürleri haketmedi, hepsi vatansever. Ama tarihi baştan yalan bir şekilde yazan birkaç ırkçı (veya herneyse) şerefsiz yüzünden yemedikleri hakaret kalmadı gördüğün gibi.

        Şimdi de sen burda arkanı ocağı alıp 1-2 kişiyi dövmeye gitmek istiyosun dalyarak. zütün yiyosa ve Çerkeslere karşı bir kinin, nefretin varsa bulunduğun yere en yakın bir Çerkes derneğine git bakalım.
        ···
      4. 4.
        0
        amk çerkeslere lafım yok ben o sayfayı yazan bine söyledim onu çerkezlere laf atmadım bile benim derdim o sayfayı yazan 2- 3 binle yoksa bu vatan bir bütündür parçalanamaz kardeşim türk - laz - çerkez - alevi - sünni biz aynı ülkede yaşıyoruz yani uzun lafın kısası namuslu yaşayan çerkeslere lafım yok benim derdim o iki üç binle
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster