1. 1.
    +72 -16
    Evet beyler ben hala ne kadar inanmasam da yaz geldi diyorlar o yüzden size bu yaz kızların dikkatini nasıl çekeceğiniz veya zaten dikkat çektiğinizi düşünüyorsanız nasıl bunu arttıracağınız hakkında bu başlıkta biraz bilgiler veriyorum. isteyen faydalansın beğenmeyen elemanlar altına sövüp durmasınlar çünkü gerçekler bunlar siz beğenseniz de beğenmeseniz de değişmez adamı hasta etmeyin giberim. Burda verdiğim taktikler kızların hepsi için geçerli değil ama %90'ı için geçerlidir %10'luk kısmından birisini bulursanız o kızla eğlenmeye çalışanınızı bulur giberim o helali olan kızdır ya da yollu olan kızdır şutlayın. Başlık uzun ciddi olanlar okusun en ince detayına kadar anlattım.16 ve 16 yaşından küçük arkadaşlar için olan bölüm en aşağıda. Dambılınız yoksa almanızı tavsiye ederim. Yoksa barfiks çekebilceğiniz bir yer bulun. Kendi ağırlığınızla çalışmanız herzaman en iyisidir. Barfiks hepsinden daha etkili abi. Düz değil fantazi ekle barfikse ver çoşkuyu biraz tersten çek önden çek demire asılırken karın kaslarını çalıştır falan filan.Ama dambılı şiddetle öneriyorum hala 16 yaşından büyük olup kol+sırt kası isteyenler için.He bu arada elleri büyük olan arkadaşlar +2 öndeler kızların ellerini tuttuğunda kendileri kızlara kendilerini küçük hissettirirler. Kızlar onu güçlü gördükleri için böylece hafif ilgi uyandırır.

    ---
    Kızların en çok dikkatini çeken bölgeler;
    ---

    1-)Kollar
    Kızlar erkeklerde ilk kollara bakarlar. Eğer geniş omuzluysanız ve kollarınız iyi görünüyorsa kızların dikkatini haberiniz olmadan çoktan çektiniz yavru kurtlarım. Kollarda en çok bakılan yer omuz. Hele damarlarınız belliyse (genetikle de alakalı ama hem kas yapıp hem yağ oranınızı düşürürseniz belli olur) bazı kızlar sizi evinize kadar bile takip edebilir.En hızlı kol kası yapmanız için önerim omuza ağırlık verin üstüne de kolsuz dudağını ısıran kızları burdan görüyosam ne olayım bilemedim.Ama önemli olan nokta,bir deri bir kemikseniz bazen alay konusu bile olabilirsiniz o yüzden iri olmanız lazım. Onun için de yemeniz lazım abi yiyin. Yağ oranınız %18'i geçmedikçe yiyin.
    2-)Göğüs
    Aslında karın mı deseydim bilmiyorum, ama kızlar iri erkeklerden hoşlanırlar.Üstünüze dar bir kıyafet geçirdiğinizde sizi karnınız değil göğüsünüz iri gösterir.Ama baklavalar kızların vazgeçilmezi bunu da unutmayalım. Göğüs kası olmadan karın kası, şerbetsiz baklavaya benzer.O yüzden göğüs kası da çok önemlidir.Çok uzun göğüs kası konusu ama benim tanıdığım kızların %99'unun karın kası için yapmayacağı birşey yokken göğüs kası karın kasını sollamışken siz de bu başlığı okurken sizin dıbınızakoyim. Göğüs de çalışın. Ağırlıkla çalışmanız tavsiyemdir şınavla 3 ayda yapacağınız göğüs kasını ağırlıkla 1 aya indirirsiniz. Yüksek ağırlık az tekrar. Düz şınav yerine de ayaklarınızı bir nesnenin üstüne atıp öyle de şınav çekebilirsiniz üst göğüs kaslarınızı çalıştırır.Alt göğüs kasını çalıştırmayan muallaklerin göğüsleri taktan beterdir dips haraketi de yapın biraz da estetik olsun parlasın.
    3-)Baklavalar
    Evet sadece baklavalar için bir kıza yaptıramayacağınız hiçbirşey yok. Kızlara sorduğunuzda en çok hangi kasa bir erkekte önem veriyorsun diye %99'u karın kası diyecektir.Ama biz bilinçaltlarına bomba yolluyoruz ve bilimadamları ilk baktıkları yeri aylarca birsürü testle araştırmış gerçek sonuç bu.Aslında abarttım %99 değildir de %95'i karın kası olsun der.o %95'in %60'ına sadece baklavanız olduğu için yaptıramayacağınız hiçbirşey yok.
    4-)ADONiS
    Adonise tapanlar var. Adonis diye bir kas yok aslında.Yan karın kaslarının bitişindeki bölge. Yabancılar onu öyle adlandırmış. Herneyse tarihine girmek istemiyorum. Karın kasından daha çok oy alabilir.Bu kas dünyanın en itici erkeğini çekici bir hale getirebilir. Abartmıyorum.Hele baklavayla birlikteyse off tadına doyulmaz. Yağ oranını düşürmeden yapman zor. Göbeğin yan taraftaki şirin kemiklerini geçiyor diye adonis sanma yavrum onu.Biz adonis kası diyoruz, sendeki yağ kası sollamış. Sendeki adonis yağıdır. Kendimden biliyorum karın kası+adonis kası sizi kendinize bile aşık edebilir.Bir erkeği +9999 derecede ciksi yapar.
    5-)Bacak
    Fazla açmıyorum bu konuyu. Bacak çalışmak sizi genç tutar. Daha fazla testesteron salgılamanıza neden olur.
    6-)Sırt
    Bacakla gerçekten fena şekilde kapışıyorlar.
    7-)Bilek
    8-)Kanat veya kalça geriye kalanlar çok da önemli değil.
    • KIZLAR KANAT KASINI SEVMiYORLAR ABi*

    A-)Kilo
    --- Bu kısmı fazla kilosu olan arkadaslar okusun ---

    Fazla kilo artı aynen öyle abicim. Fazlası olan arkadaşlar üzülmesin çünkü diğerlerine göre daha şanslısınız.Kas kütlesinden bahsetmiyorum, direk yağ kütlesi. Nedenine gelelim hemen nedeni şu, kızlar zayıf ve çelimsiz erkeklerden hoşlanmazlar.iri ve güçlü görünen erkeklerden hoşlanırlar. Eğer güzel de bir türk kasınız varsa 2 aya sizi kızlar için hastalık haline getirebiliriz şirinelerim benim.2 ayda baklava yapmayacaksınız tabii ki.Abicim bu kadar yemek yeter sana şimdi önce aklından şunu çıkartıyorsun,1.si tatlı yemek. Sürekli abur cubura saran biriysen geçmiş olsun artık değilsin.2.si tuz yok. Yemeklere ekleyeceksen ya yenilebilecek hale getireceğin kadar ekle ya da hiç ekleme. Hiç eklememek zorundasın abi 2 ayda değişmek istiyosan ama sen bilirsin yazın sonunda değişim göremezsen bana küfretmiceksin.3.sü üretebildiğin kadar az un ve içinde "UN" bulunan dayıları göm mideye. Dikkatini çekiyorum mideye un göm demedim. YiYEBiLDiĞiN KADAR AZ UN YE.Unu avuçlayıp yemiyosun tabiki. Spor salonlarına gidip ordaki çalışanlardan sana bir diyet programı çıkartmalarını isteyebilirsin, bir öpücük ver onlar hemen çıkartırlar.Yok benim öpücüğüm kıymetli diyorsan internetten araştır biraz kendine güzel bir diyet programı çıkart. Yağ oranını düşürmeden olmaz.%15'e getirecez o yağ oranını. Olmadı %20.Sonraki adım güzel bir diyet progrdıbını çıkarttın kendine, ilk gün bütün vücudunu çalıştıracak antrenman yapacaksın.Önemli olan nokta şu, en fazla 5 karın egzersizi yapacaksın daha fazla haraket uygulamayacaksın yoksa ertesi gün haraket edemezsin benden söylemesi. Bacak ağırlıklı çalış yapabildiğin kadar bacak haraketleri yap.En çok bacağa yoğunlaş.Ha sakın benim karnımda daha çok yağ var eritiyim diye karın çalışıcam yok öyle bişey bölgesel yağ eritemezsin diyetle gidecek onlar. Eritemezsin diyorum yaratılışına ters çünkü.Bir de güzelce bir kol kası istiyorsan benden sana tavsiye. Omuz çalış. istediğin kadar biceps, triceps,forearm çalış hepsinden hayvan gibi kasın olsa bile bir omuz kası etmezler abicim. Omuzların hem genişleyecek hem de şekillenecek.Her açıdan vur omuzlarını. Yani birsürü haraket yap 1-2 harakete takılma. Tabi pazıları da çalıştıracaksın sadece omuzla olmasss. Göğüsünde yağ varsa araştır biraz internetten o kısmı ben anlatmiyim üsendim. OMUZ+GÖĞÜS+BACAK=Dahada irileşme+kilo verme. Dahada irileşiceksin diyorum da korkma.Kas kütlen artacak yağ kütlene güle güle. Daha iri görüneceksin sadece. Kardiyo yap sürekli. Evde havaya yumruk salla. Hergün koşamazsan bile haftada en az 2 kere koşuya çık.
    3 gün egzersiz,2 gün koşu 1 gün kardiyo 1 gün dinlenme. Bunları haftalık progrdıbına göre dağıt Mesela pazartesi-Çarşamba-Cumartesi egzersiz yap. Salı-Perşembe koşu Cuma kardiyo pazar da dinlen.

    Öncelikli bölgeler;
    ø-Bacak (Bacak çalışın daha hızlı kilo yakarsınız)
    ø-Omuz
    ø-Göğüs
    ø-Yan karın
    ø-Karın
    ø-Sırt

    B) --- Kilosu Normal Olanlar Bu Kısmı Okusun ---

    Evet beyler siz doğuştan ballı elemanlarsınız.Ne kadar ballı elemanlarsınız maşallah şimdi balınızı gibiyim. Evet sizin için benim öncelik. Verdğim yerler;
    ø-Karın
    ø-Adonis
    ø-Omuz
    ø-Göğüs
    ø-Pazılar
    ø-Arka Kol
    ø-Sırt
    ø-Bacak
    ø-Bilek
    ø-Calfler
    Sizlere barfiks çekmenizi öneririm. Yağ oranınızı koruyun gerekirse düşürün.Yan karın kaslarınızı daha çok çalıştırın. Karın kasınızı gerçekten belli etmek istiyorsanız yan karın kaslarınız aşırı önemli. Gayet iyisiniz böyle devam beyler.

    B) --- Kilosu idealin Altında Olanlar Bu Kısmı Okusun ---

    "zaten baklavam var, eheheh" diyorsan allah affetsin kardeşim.
    Açlıktandır onlar. Baklava kası en zor çıkan kastır.Öyle kolay değil sandığın gibi, hey yavrum hey! Sen baklavalarını sona bırakıyorsun şimdi benim dediğim bölgeye ağırlık veriyorsun.

    ø-Göğüs
    ø-Omuz
    ø-Arka kol+Pazılar
    ø-Bacak (çok zorlama)
    ø-Karın+Adonis
    ø-Bilek (zorla)

    • **16 YAŞ VE ALTINDAKiLER iÇiN***
    12 yaşına kadar olan kısım sadece kardiyo yapabilir.Çalışamaz.
    13 yaşından sonrakiler;

    Şart 1-)kendi ağırlığın dışında extra ağırlık yok boy uzamanı ve kemik gelişimini yavaşlatır
    Şart 2-)Asla çok zorlama, hemen kas yapıcam deme. Düzenli çalış ve pes etme.
    Şart 3-)Suplement kullananın zütünden çıksın onlar
    Şart 4-)Kardiyo yoğunluklu çalışacaksın.
    Şart 5-)Diyet programı yok. Kilon aşırı fazlaysa doktorunla konuş.

    • **ALTTAKi ENTRYNiN SONUNU OKUYUN BEYLER***
    ž
    ···
   tümünü göster