1. 1.
    +19 -2
    Ben kolayı sevmem diyen adam barfiks barı bulsun. Araştırsın internetten onlarca barfiks barıyla yapabileceği haraket var. Onları yapsın.

    Size diyceğim çok bişey yok.Kas gelişiminiz daha tamamlanmadı ne kadar çalışırsanız çalışın isterseniz 2-3 yıl çalışın 11 yaşından itibaren 25-26 yaşında 5-6 ay çalışan adam kadar vücut yapamazsınız.Çok zor yaparsınız da kas gelişimiyle alakalı durum. Genetiğe de bağlı.

    Yukardaki yazıları okuyun orda ne demek istediğimi anlayip kendinize göre öncelik verin.

    • **
    Beyler bunu genele söylüyorum sakın protein tozu steroid felan almayın evde protein tozsuz protein shakeler yapın internetten araştırın bulabildiğiniz sağlıklı ne varsa atın içine meyve olabilir greyfurt falan olabilir yumurta kırın içine süt koyun biraz bal ekleyin tatlansın şeker eklemeyin falan filan işte bu arada ilk 5-6 haftada bi değişiklik göremezseniz pes etmeyin genelde böyle olur 5-6 hafta sürmez en fazla 2-3 hafta değişiklik göremediğinizi SANARSINIZ pes etmeyin devam edin. Kolay olsaydı herkes yapardı. Bunlardan sonra dikkatini çekemeyeceğiniz kız yok. Acı yoksa kazanç ta olmaz beyler hadi kolay gelsin. Yapan arkadaşlar faydasını görüyorlar mı yazarlarsa burda size faydalı olabilmek için 2 saattir yazan kardeşinizi mutlu edersiniz. Yalan yok beyler yemin ediyorum 2 saattir bunu yazıyorum hadi kolay gelsin.

    • **ENTRY SONU***
    Sığmadı üstteki başlığa buraya aktardım sonunu. Beyler siz bunları yapınca kızlar kucağınıza atlayacak diye birşey yok. Sizi diğerlerine göre %60 öne geçirmenin yollarını anlattım ben burda. Kızlar daha duygusaldırlar, yaratılışları böyle duygu ağırlıklı cinsel istekleri doğar ama biz burda duygu ağırlıklı kas geliştirmiyoruz. Geriye kalan %40 sizin davranışlarınıza ve karşınızdakini nasıl cinsel olarak etkileyebildiğinize bağlı.
    Ben burda ilk görünüşten itibaren cinsel isteklerini nasıl daha fazla canlandırabilirsiniz onu anlattım. Vücudunuz değişince çok daha fazla değişik muamele göreceksiniz zaten merak etmeyin.
    ···
    1. 1.
      0
      Protein tozu neden kullanmayayim bro? Yeni aldim 3 gundur spora gidiyorum oldukca faydali. Yeterli beslenemiyorum.
      ···
    2. 2.
      +1
      Kardeşim entryni gördüm sırf soru sormak için giriş yaptim. Vücut kitle indeksimi ölçtüm 25.3 çıktı yani aşırı kilo kısmında benim sorunum bitek göğüs kısmında onları 1 ayda eritebilirmiyim 2 aydır pazar günleri hariç her gün muay Thai ve Kardiyo yapıyorum salonda 5 kilo verebildim sadece göğüs kısmını eritmek için ne yapabilirim hocaya soruyorum ama söylemiyor. Yeme içme konusuna gelince çay şekersiz içiyorum 1 haftadır kola içmiyorum işte bi tek bu sahurda yediğim yemek beni agirlastiriyor. Yağ yakıcı kullanmayı denerim ama 1 ayda etki edermi bilmiyorum bi el atarsan çok makbule geçer şimdiden saolasin
      ···
      1. 1.
        +1
        kardesim freeletics programlarını uygulayabilirsin sana tavsiyem bu zaten yapiyormussun elinden gelen herşeyi düzenli olarak koşu yapabilirsin extra olarak başka söyleyebileceğim birşey yok çalışmanı devam ettir 1 aya kadar sıkı bir çalışmayla baya değişebilirsin ama zamana bırakmalısın 1 ay çok kısa bir süre kaslarının alışması için
        ···
      2. 2.
        0
        Dediğim gibi kası gibtir et sadece şu göğüs gitsin yeter amk
        ···
   tümünü göster