/i/Kız Meselesi

  1. 76.
    +2 -1
    mevzu su kardes, kiz senin tipine gore iyi. bunu sen de biliyosun cunku seviyorum demissin, o da biliyo cunku sana yaptigi afra tafradan belli.

    1 kiz kesinlikle seninle fazla vakit gecirmek istemiyor (tipin maymun tipi oldugundan)
    2 kiz senin uzerindeki etkisinin farkinda
    3 kiz sana ciktigini tabi soylemez ibine, o kizin anasi var babasi var. once git erkek gibi babasindan iste versin sonra kocalik tasla. gote bak amk sinirimi bozdu bu maddede

    simdi isin ozune geleyim kardesim;
    o kiz sana vermeyecek, senin de olmayacak. zaten denemek icin sana bi fatura odetmis. simdi zor bi duruma duserse biraz cilveyle seni ameliyat edebilecegini biliyor

    ne yapmalisin;
    kardes sisman bi kiz bul amk. gib, assagila, suratina tukur, gobek deligine dilini sok. kopegin olsun sahsiyetin beslensin.
    ···
    1. 1.
      -1
      Kardeşim tip dediğin mevzu göreceli ama kızla dış görünüş olarak uyumluyuz, yani gören kimse demez aa kız güzel erkek maymun falan, ama kızın zütünü feci şekilde kaldırdım bu bi gerçek, yani kendini çok güzel sanmaya başlamıştır.
      tipimi şöyle özetliyim
      184 cm boy
      79 kg
      kumral
      spora gidiyorum 6 aydır
      işim gücüm var, motorum ve arabam var vsvsvs.
      Kız bana verdi zaten mevzu oda değil.
      ···
    2. 2.
      0
      panpa, o zaman soyle diyeyim o senin kor tirnagina kurban olsun. dedigin gibi gotunu kaldirmissin, arayip sorma. eger dedigin gibiyse kiz kendini geri cekiyor bilmem baslasak mi vs diye. kesinlikle ilgisizles, whatsapp da ofline ol, sana ulasamasin, merak etsin. bu sekilde bi ders vericen artik.
      ···
   tümünü göster