/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +9
    Öncelikle olayı daha iyi betimlemek için yazdıklarımı okurken şu şarkıyı açmanızı rica ediyorum : https://www.youtube.com/watch?v=BO61sWAyIEI

    Bu anlatıcağım olay geçen sene bu dönemlerde, haziranın sonlarına doğru gerçekleşti. Herşey mezun olduğum liseden sınıf arkadaşım olan alinin marmara ereğlisi'ndeki yazlığına bizi davet etmesiyle başladı. Ama benim gidesim yoktu çok üşeniyodum hazırlanıp gitmeye. Çünkü başka bir tatilden yeni dönmüştüm. Arkadaşlara gelmiycem falan dedim. 2-3 arkadaşım toplanıp gitmişler. Ama bana fena bozuk attılar yok gelmezsen adam değilsin falan filan. Dedim yapıcak bişey yok bilet aldım son otobüse. 11 - 11 bucuk gibimi ney kalkıyomuş. Bu arada istanbulda oturuyoruz. Neyse aldım bileti apar topar hazırlandım, beşiktaştan otobüse bindim ve çıktık yollara..

    Otobüste muavin her yolcunun ineceği yeri sorup not alıyordu. Banada sordu dedim tekirdağ marmara ereğlisi tamam dedi gitti. 1 saat sonra yavas yavas milletin ineceği yer gelince muavin listeden kaldırıyordu ineceğiniz yer geldi diye. Çünkü gece yolculuğu millet uyuyo. Bende dedim muavin gelince kaldırıyo sıkıntı yok. Taktım kulaklığımı uyudum. Sonra telefonun çalmasına uyandım. Arkadaş arıyordu açtım telefonu. Arkadasın " Oğlum marmara ereğlisi istanbuldan en fazla 1 bucuk saatlik yol, sen 3 saattir yoldasın nerdesin aq " demesiyle irkildim. Kapadım hemen telefonu muavini çağırdım. Dedim marmara ereğlisine hala gelmedik mi. Hafif bin gülümsemeli bi surat ifadesiyle " marmara ereğlisini geçeli çok oldu, şuan edirneye geldik sayılır " dedi. Şakamı yapıyosun dedim niye kaldırmadın beni milleti kaldırıyodun iniceği yere gelince dedim edirneye gelmişim aq. O benim sorumluluğum değil dedi. içimden hay senin ışığını gibeyim dedim. Dedim aç kapıyı aq indim otobüsten eşyalarımı alıp.

    Öyle bir yerde indim ki aq, otobanın tam ortası. Arkam tarla önüm orman. Sokak lambası falan yok . Yol geçen tırların farlarıyla aydınlanıyor. Karşıda bir büfe vardı. Büfe dediğim klube gibi bi yer. Kosarak geçtim karşıya atladım bariyerlerden. Gittim oraya dogru. Büfe dediğim yer tır durağıymış aq. Atletli göbekli bıyıklı kamyon şöförleri, ayakkabılarını falan çıkarmışlar oturmuslar kağıt oynuyolar. Dedim oğlum zütü kaptırdım ben hadi geçmiş olsun. Bide kulağımda küpe falan var aq.. Gittim yanlarına burdan nasıl marmara ereylisine gidicem diye sordum heriflere . Dedi karşıya geç minibusler var. ama saat 1 gibi bitiyor. Sonuncusu geçmiş olabilir. Dedim sonuncu geçtiyse napıcam ?
    Ya arkadaşların gelip buraya seni alıcaklar, yada büfede sabahlıycaksın bu saatten sonrda burdan baska yere gidemezsin dedi. Benim el ayak titremeye basladı dedim bugun çanağı heralde burda bırakıcaz.. Aradım arkadaşları. OLUM YOLDA KALDIM TIRCILARIN ARASINDA BENi GONDiKLiYCEKLER ÇABUK GELiN dedim. NASIL GELELiM OĞLUM ARABA YOK SEFER YOK YÜRÜYORUZ OTOYOLDAN ORAYA DOĞRU Dediler.
    DEDiM DALGAMI GECiYOSUNUZ OGLUM KAÇ KiLOMETRE YOl anca sabaha gelirsiniz, SABAHA KADAR BUNLAR BENi ERiTiRLER dedim. Yapcak bişey yok kanka söyle fazla acıtmasılar dedi picler bide tasak gecer gibi.. Kapatım telefonu. Ben yine bi şansımı deniyim dedim minibüs geçer belki. Telefonun fenerini açtım yine otoyoldan karşıya geçtim bariyerlerden atlayıp. Minibus beklemeye basladım. 5 dakka bekledim 10 dakka bekledim 15 dakka bekledim tırdan başka bişey geçmiyor. Karşı yoldan bağrıyo aq kamyoncuları bu saatten sonra geçmez minibus gel hele sen buraya gel diye. Böyle titrek ses tonumla yok iyiyim ben burda bekliycem dedim..

    Yaklasık 20 dakka sonra tam pes edicem baktım minibus geliyo. Farlarda gözüme vuruyo tam olarak ney olduğunu bilmiyorum. Durakta yok zaten, Feneri açtım yolun ortasına atladım. Durdurdum minibüsmüş. Dedim abi son minibüsmüsün. Evet dedi biraz geç çıktım şansına. Dedim abi seni allah gönderdi çabuk bas. Bizimkileride aradım. Dedim otobüs buldum ben marmara ereğlisi durağında bekleyin. 45 dakka 1 saat yol sürdü. indim sonra minibus şöförüyle helalleşip. Bizimkiler duraktaydı. Hepsinin kıça birer tane tekme attım, ama binleri görünce sevinmedimde değil içim rahatladı aq.

    Böyle bir anımdır buda. Gibilmekten son anda kurtuldum beyler. Poponuzun değerini bilin *
    ···
   tümünü göster