/i/Spor

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    0
    şimdi ilk önce sana şunu söyleyim. sadece karın kasına sahip olmak bir taka yaramaz. büyük göğüsün görüntüsü güzeldir fakat şişman kızda büyük göğüs çirkin durur. karın kası da aynen öyledir, zayıf erkekte karın kası şişman kızdaki göğüs gibidir kısacası. yani üst tarafı da çalıştırman lazım. ha yine de ben sadece karın kası istiyorum dersen sana birkaç ipuçu vereyim.

    öncelikle mekik çekerek karın kası olmaz. mekik sadece kası geliştirir, üstündeki yağ olduğu sürece 6 pack görünmez. o yağı eritmen lazım. onun için de, fast foodtan, basit karbonhidrattan (mesela beyaz ekmek ), şekerden uzak durman gerek. kısacası temiz beslenmeye başla. bunun dışında, vucudun en çok yağ yaktığı zaman sabah uyandığın zamandır. çünkü glikojen depoları boştur ve maksimum yağ yakarsın. o yüzden uyanır uyanmaz nescafe iç hiçbişey yeme git 1 saat falan koş ondan sonra kahvaltı yap. koşu yaparken de hep depar yapma, tempolu koş, sonra depar sonra yine tempolu koşu sonra yine depar. umarın biraz da olsun yardımcı olabildim.

    facebooktan cenk hocayı takip etmeni öneririm. güzel paylaşımlar yapıyor adres de şu: https://www.facebook.com/cenk.hoca76?fref=ts

    bu da karın kasıyla ilgili videosu https://www.youtube.com/watch?v=KTvI6fUHf98

    yazdıklarım cenk hocadan alıntıdır
    ···
    1. 1.
      0
      Eyvallah panpa
      ···
   tümünü göster