/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 126.
    +11
    panpa hafiften tırstım videoları izlerken.
    Aklıma smile dog geldiBakınca insanları delirten fotoğraf,Bir keresinde orjinali diyip paylaşan birisini görmüştüm fotoğrafa bakınca beynim zonklamıştı bilgisayarı kapatıp yarım saat boyunca kendimi başka şeylere yönlendirmeye çalışmıştım.Ve sonradan düşündüm ki; ben o fotoğrafın insanı delirttiğine inandığım için o kadar etkilenmiştim yani tahminimce bilinçaltımla ilgili bişeydi her neyse..
    Belki bu adamlarda biz farketmeden bilinç altımıza birşeyler sokmaya çalışıyorlar ve bu şekilde bizi ferregrafi'den soğutacaklar.
    A Serbian'ı izlediğimde (yarısında dayanamayıp kapadım) 3 gün ferre'den uzak durup böyle şeyler var mı diye düşünmüştüm.Bu adamlarda 'düşünün, kendinizi gördünüz mü?' vs.dediğine göre 'siz de bu berbat şeylerin parçasısınız' gibi bir mesaj vermeye çalışıyor olabilirler mi ?
    Bu arada o arkadan geçen köpekten tırstım ben merdivende adam ağlarken, aynı zamanda kedili video da ki heykelimsi şeyse korkunçtu.
    ···
    1. 1.
      +2
      panpa yanılıyosun smile dog olayında aynısı bana da oldu resmen daşşak geçiyodum gerçek fotoyu açmamla kapatmam bir oldu elim ayağım titredi ölcem sanıp korktum amk
      ···
      1. 1.
        0
        madem gerçek foto var atında görelim amk
        yanıt verirsen bildirim gelmiycek o yüzden varsa özelden at kardeşim
        ···
      2. 2.
        0
        Panpa yalnız ben öyle oldum zannediyordum.iyi, kafayı yemedik amk.
        ···
      3. 3.
        +1
        ben açtım bu ne amk dedim güldüm kapattım. insanları delirttiğin bilmiyordum.30-40 kere farklı zamanlarda açtım baktım hiçbirşey yok. Bilinçaltınıza böyle mesaj gönderip aklınızda kalmasını sağlıyorlar. insanın herşey bilinçaltında başlar ve biter.
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      0
      Beyler bu arada adamın bahsettiği bir Sırp Filmini falan izlemeye sakın kalkmayın 1 hafta kafayı yedim ben. Şimdi bu dediğime inat gidip izlemeye kalkan aptallar olacaktır izleyin de görün ebenizin nikahını
      ···
   tümünü göster